palpal

Na šta spade Srbija, ko joj je predsjednik..

Pokazivati neku lažnu moć stalnim javnim ponižavanjem i hinjenjem podređenih saradnika je vrlo ružna  osobina, kojom se samo pokazuje loš karakter, slabost i nesigurnost moćnika koji misli da će ponižavanjem drugih uzdići sebe u očima naroda. Alnjksandar Vučić se okružio mediokritetima, poslušnicima i ulizicama koji nemaju nikakve kvalifikacije ni ugled u javnosti da bi obavljali odgovorne funkcije koje im je predsjednik Srbije povjerio, a njihove javne prozivke, uvrede i maltretiranje prešle su sve granice. Poslednji na redu Vučićevog izliva bijesa je izvjesni Zoran Babić, karikatura i marioneta koju je Vučić pretvorio u dvorsku ludu imenovanjem za šefa Kluba poslanika SNS-a u Skupštini Srbije. Babić je nedavno smijenjen sa funkcije direktora Koridora Srbije, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba, a mnogi sumnjaju da je upravo Babić upravljao vozilom a da je vlast sve zataškala. Tanjug danas prenosi kako je Vučić na partijskom skupu prigovarao Babiću kako ga je jedini branio i izvadio iz nevolje, te ga javno hinjio jer se razbacuje novcima, ljetuje na Hvaru i Brionima.

Vučić hinji Babića jer ljetuje na skupim modenskim mjestima, želeći da se predstavi koja neka skromna dobrica, mada svi u Srbiji znaju ko su Aleksandar i Andrej Vučić. Predstave u javnosti i teatralno ponašanje prešli su sve granice, i tužno je što se region i svjetska javnost smiju i podruguju sa stalnim ispadima i devijantnim ponašanjem predsjednika Srbije, koji je ponizio ne samo svoje saradnike, već narod i državu kao niko prije njega.

Teško je pronaći riječi kojim bi se opisno bivši radikal i Šešelj učenik, koji je pokupio sve najgore što je iznedrila politička scena Srbije u poslednje 3 decenije. Babić, Vulin, Neša Slina i ostali najbolje govore o Vučiću, a na kraju se sa sjetom Nikolića, i zapitam gdje naprasno nesta sa političke scene, nakon što ga je poneo njegov učenik i saradnik.

 

Nebojša Vukanović