palpal

Na skupu sa Bilećanima

Danas sam na Trgu u centru Bileće razgovarao sa građanima ovog malog hercegovačkog mjesta, i drago mi je da se bez bilo kakve kampanje i poziva, osim objave na blogu, odazvao veliki broj Bilećana.

Cilj je da se Hercegovci pokrenu, trgnu iz letargije, da se napravi zaokret i na narednim lokalnim izborima dođe do smjene generacija, da jedna nova ekipa  mladih, obrazovanih i odgovornih ljudi dobrih namjera preuzme stvari u svoje ruke i počne proces preporoda i oporavka.

Hvala odborniku Matu Vujoviću i mladim SDS-a na pozivu, kao i svim Bilećanima koji su došli da porazgovaramo o aktuelnim problemima, a prijatno druženje i razgovor smo nakon Trga nastavili u jednom lokalnom kafiću.

Jako je važno da se što prije odredi ko će biti zajednički kandidat opozicije za načelnika Bileće, i da on počne da okuplja ekipu i radi do oktobra naredne godine. Naredno druženje sa Bilećanima dogovorili smo posle Jovandana i predstojećih praznika, kada bi sa ostalim opozicionim poslanicima iz Hercegovine i Vukotom napravili veliki skup u Bileći, napraviti konkretan dogovor o ključnim pitanjima i potom složno krenuli da radimo do oktobra.

 

Nebojša Vukanović