Мост ипак отворен

Илија Таминџија помно прати рад медија које не контролише, па је након писања БН и мене уклонио забране са новог моста и омогућио саобраћај преко новог моста на дионици пута Дивин – Невесиње. Илија је прво био планирао да Жељка и Додик свечано отворе пут у изборној кампањи и похвале се великим инвестицијама, али је након притиска мјештана и медија отворио саобраћај преко новог моста.

Ипак Илија и зет Лука имају пуно већих проблема од саобраћаја преко моста, прије свега са офанзивом Срђана Миловића. Илија и Лука су приватизовали херцеговачки СНСД и претворили га у своју прћију, што показује и Листа СНСД-а на којој је поново на кључним мјестиђљ неприкосновен тандем шуре и зета, док су најављивани Мишељић и Бањак тихо уклоњени . Нодилац Лука и Илија сматрају да цијела Партија треба да ради за њих и гура их са једне на другу функцију, али очито да тако не мисли Срђан Миловић који све чешће пружа отпор њиховом једноумљу и личним интересима.

Срђан је почео велику офанзиву против Илије у Невесињу, његово родно село је затрпао својим плакатима, а о сукобима унутар СНСД-а детаљније ћу писати ускоро.

 

Небојша Вукановић