palpal

Most ipak otvoren

Ilija Tamindžija pomno prati rad medija koje ne kontroliše, pa je nakon pisanja BN i mene uklonio zabrane sa novog mosta i omogućio saobraćaj preko novog mosta na dionici puta Divin – Nevesinje. Ilija je prvo bio planirao da Željka i Dodik svečano otvore put u izbornoj kampanji i pohvale se velikim investicijama, ali je nakon pritiska mještana i medija otvorio saobraćaj preko novog mosta.

Ipak Ilija i zet Luka imaju puno većih problema od saobraćaja preko mosta, prije svega sa ofanzivom Srđana Milovića. Ilija i Luka su privatizovali hercegovački SNSD i pretvorili ga u svoju prćiju, što pokazuje i Lista SNSD-a na kojoj je ponovo na ključnim mjestiđlj neprikosnoven tandem šure i zeta, dok su najavljivani Mišeljić i Banjak tiho uklonjeni . Nodilac Luka i Ilija smatraju da cijela Partija treba da radi za njih i gura ih sa jedne na drugu funkciju, ali očito da tako ne misli Srđan Milović koji sve češće pruža otpor njihovom jednoumlju i ličnim interesima.

Srđan je počeo veliku ofanzivu protiv Ilije u Nevesinju, njegovo rodno selo je zatrpao svojim plakatima, a o sukobima unutar SNSD-a detaljnije ću pisati uskoro.

 

Nebojša Vukanović