Мобинг настављен и у Билећи

Након Невесиња, гдје је након притиска Илија Таминџија одустао од отвореног притиска и  уцјењевиња радника у јавном сектору, мобинг на радницима почео је у Билећи. По налогу Радована Вуковића, директор Комуналног предузећа „Комус“ из Билеће Драгољуб Бијеловић почео је да позива и саслушава раднике у своју канцеларију, узима матичне и бројеве личне карте, и тражи да гласају за Додика, Жељку и Радована.

Слично и испод тепиха ради се у општини и другим јавним предузећима, а како се приближавају избори притисак, мобинг,уцјене и застрашивање од стране режима су све израженији. Бијеловић је директор „Комуса“ већ 20 година,и у фотељи опстаје захваљујући израженом полтронству и опслуживању сваке власти и моћника. Занимљиво да је Бијеловић и предсједник Надзорног одбора Водовода, а бивши директор Водовода Бранислав Вукоје годинама је био предсједник Надзорног одбора „Комуса“. Тако побратими скупа муљајуми један другог покривају. Вукоје  је направио 4 милиона дуга у Водоводу и од браће Вуковић награђен премјештајем у ХЕТ.

Остаје да се види хоће ли Херцеговци љубити ланце и попустити под притисцима зулумћара, или ће се одупријети као што су то некада радили њихови преци.

 

Небојша Вукановић