palpal

Mobing nastavljen i u Bileći

Nakon Nevesinja, gdje je nakon pritiska Ilija Tamindžija odustao od otvorenog pritiska i  ucjenjevinja radnika u javnom sektoru, mobing na radnicima počeo je u Bileći. Po nalogu Radovana Vukovića, direktor Komunalnog preduzeća „Komus“ iz Bileće Dragoljub Bijelović počeo je da poziva i saslušava radnike u svoju kancelariju, uzima matične i brojeve lične karte, i traži da glasaju za Dodika, Željku i Radovana.

Slično i ispod tepiha radi se u opštini i drugim javnim preduzećima, a kako se približavaju izbori pritisak, mobing,ucjene i zastrašivanje od strane režima su sve izraženiji. Bijelović je direktor „Komusa“ već 20 godina,i u fotelji opstaje zahvaljujući izraženom poltronstvu i opsluživanju svake vlasti i moćnika. Zanimljivo da je Bijelović i predsjednik Nadzornog odbora Vodovoda, a bivši direktor Vodovoda Branislav Vukoje godinama je bio predsjednik Nadzornog odbora „Komusa“. Tako pobratimi skupa muljajumi jedan drugog pokrivaju. Vukoje  je napravio 4 miliona duga u Vodovodu i od braće Vuković nagrađen premještajem u HET.

Ostaje da se vidi hoće li Hercegovci ljubiti lance i popustiti pod pritiscima zulumćara, ili će se oduprijeti kao što su to nekada radili njihovi preci.

 

Nebojša Vukanović