palpal

Mišljenje unuke važnije od ministra

  Kao što je to najavio član Predsjedništva BiH i Uzurpator institucija Republike Srpske  Milorad Dodik, njegove marionete iz Vlade i Republičkog štaba za vanredne situacije donijele su odluku da se obustavi nastava u svim školama u Republici Srpskoj. Odluka je donesena naprasno, u nedelju veče nakon njegove izjave medijima da bi škole trebalo zatvoriti, a nastavnici i roditelji ostali su zatečeni.

Zanimljivo da je Uzurpator prethodno medijima prepričao razgovor sa svojim unucima koji su mu preporučili da bi trebalo prekinuti nastavu i zatvoriti škole kako se neko od djece ne bi zarazio i razbolio.

Ako se saberu 2 i 2 lako je zaključiti da je Dodik došao na ideju da zatvori škole nakon razgovora sa svojim unucima, pa se stiče utisak da su unuci uticajniji u državi od ministra i visokih funkcionera Partije.

Republika Srpska davno je postala provizorijum, prćija i taoc jednog čovjeka, koji radi bukvalno šta hoće gazeći institucije, okružen marionetama i poslušnicima. Pitanje je samo do kada će narod da trpi i podržava poniženja, uzurpaciju države i institucija, kada će napokon da ustane, kazni bahatost i kaže dosta je, svrgne na izborima osione i bahate, oslobodi se okova i lanaca koji nas sve više stežu.

 

Nebojša Vukanović