Мило потврдио да је Додик радио за њега на референдуму

Стари препредени лисац и макијавелиста Мило Ђукановић потопио је синоћ свог саборца и другара, још из доба Централног Комитета КПЈ, у коме је друг Мило био најмлађи друг члан Комитета а Додик само придружни члан Партије. Одговарајући на сулуди „вето“ и забрану доласка у посјету БиХ, Мило је за Централни дневник Фејс телевизије изјавио како је Додик промијенио ставове и потврдио оно о чему сам говорио и на сједницама Народне скупштине Републике Српске – аутентичност тајног састанка у Титовој вили у Игалу на коме су Додик и Мило Ђукановић скупа убјеђивали Србе и Новљане поријеклом из Херцеговине да гласају за независност Црне Горе, и тако забио нож у леђа Србији (погледајте од 1.20 минута)!

И док бојажљиви и плашљиви СНСД-овци нису смјели да гласају за Декларацију о положају Срба у Црној Гори, бојећи се да им Мило забрани улазак и блокира имовину на црногорском приморју, Мило им је поново бацио у рукавицу у лице и затражио нови интервенционизам странаца, мјешајући се дрско у унутрашње ствари друге државе. Није ми то први пут јер је провоцирао признањем независности Косова, усвајњем Декларација и Резолуција, а СНСД-овци се боје да прихвате једну веома одмјерену Декларацију о положају Срба у Црној Гори.

Умјесто да призна срамну улогу у одцјепљењу Црне Горе, Додик је вечерас, са малом значком, српском тробојком на реверу и великом заставом БиХ испред себе, на Фејс телевизији у Централном дневнику Сенада Хаџифејзовића, покушао обманути јавност новом лажи да је подржавао Мила Ђукановића на референдуму 2006. године јер је тобоже био Србин, иако сви знамо да је његова антисрпска политика у том тренутку доживјела врхунац и кулминацују. Од кога је, превише је.