Milo potvrdio da je Dodik radio za njega na referendumu

Stari prepredeni lisac i makijavelista Milo Đukanović potopio je sinoć svog saborca i drugara, još iz doba Centralnog Komiteta KPJ, u kome je drug Milo bio najmlađi drug član Komiteta a Dodik samo pridružni član Partije. Odgovarajući na suludi „veto“ i zabranu dolaska u posjetu BiH, Milo je za Centralni dnevnik Fejs televizije izjavio kako je Dodik promijenio stavove i potvrdio ono o čemu sam govorio i na sjednicama Narodne skupštine Republike Srpske – autentičnost tajnog sastanka u Titovoj vili u Igalu na kome su Dodik i Milo Đukanović skupa ubjeđivali Srbe i Novljane porijeklom iz Hercegovine da glasaju za nezavisnost Crne Gore, i tako zabio nož u leđa Srbiji (pogledajte od 1.20 minuta)!

I dok bojažljivi i plašljivi SNSD-ovci nisu smjeli da glasaju za Deklaraciju o položaju Srba u Crnoj Gori, bojeći se da im Milo zabrani ulazak i blokira imovinu na crnogorskom primorju, Milo im je ponovo bacio u rukavicu u lice i zatražio novi intervencionizam stranaca, mješajući se drsko u unutrašnje stvari druge države. Nije mi to prvi put jer je provocirao priznanjem nezavisnosti Kosova, usvajnjem Deklaracija i Rezolucija, a SNSD-ovci se boje da prihvate jednu veoma odmjerenu Deklaraciju o položaju Srba u Crnoj Gori.

Umjesto da prizna sramnu ulogu u odcjepljenju Crne Gore, Dodik je večeras, sa malom značkom, srpskom trobojkom na reveru i velikom zastavom BiH ispred sebe, na Fejs televiziji u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, pokušao obmanuti javnost novom laži da je podržavao Mila Đukanovića na referendumu 2006. godine jer je tobože bio Srbin, iako svi znamo da je njegova antisrpska politika u tom trenutku doživjela vrhunac i kulminacuju. Od koga je, previše je.