Мићић и јутрос на рапорту код Додика, чека се Крстајић

Иако су се јуче „дружили“ сатима а несретни семберски кнез Мићо Мићић се јавно понижавао показујући невјероватну сервилност и понизност, купећи са пода папире које је Додик побацао као псу да би тестирао његову оданост, и данас је, према мојим сазнањима, Мићић дошао на поклоњење газди у Бањалуку.

Извор из Владе Републике Српске јавља ми да је нешто после 10 часова Мићо Мићић дошао у зграду Владе и лифтом отишао на 16 спрат, гдје се налази кабинет „српског“ члана Предсједништва БиХ. Према мојим сазнањима и информацијама, у Бањалуци данас борави и бивши фудбалер и репрезентативац Србије Младен Крстајић, велики критичар лика и недјела градоначелника Бијељине, па је могуће да дође до заједничког састанка и договора о примирју.

Да ли ће Крстајић доћи на тројни састанак, да ли Додик жели да смири тензије и оштре критике на рачун свог најновијег папка и прелетача пред локалне изборе, показаће вријеме. Крстајић је веома близак Вучићу, па је врло извјесно да би критике на рачун Мићића, а на молбу Додика и Вучића, могла да се ублаже и прекину.  Ако Крстајић престане да јавно напада Мићића и указује на његов криминал, неморал и злоупотребе, о чему је мјесецима говорио због дешавања у ФК Радник, онда је Додик успио у циљу да обезбједи заштиту свом новом пулену.

На крају једно питање Мићу Мићићу, које је врло занимљиво јавности. Према неким информацијама, како би обезбједио гаранције невјерног Миће, током „преговора“ о његовом преласку у СНСД тражене су одређене гаранције и депозити. Мићо Мићић требао би да одговори јавности да ли је тачна информација да је прије коначног споразума са Додиком послао 1,5 милиона марака у Инђију, код Додиковог кума Вукелића, као гаранција да неће прекршити договор јер уколико се не буде придржавао договора остаје без депозита?

Одговор на ово питање је од велике важности за јавност и грађане Бијељине и Републике Српске, па би било добро да Мићо Мићић на њега убрзо одговори.