palpal

Mićić i jutros na raportu kod Dodika, čeka se Krstajić

Iako su se juče „družili“ satima a nesretni semberski knez Mićo Mićić se javno ponižavao pokazujući nevjerovatnu servilnost i poniznost, kupeći sa poda papire koje je Dodik pobacao kao psu da bi testirao njegovu odanost, i danas je, prema mojim saznanjima, Mićić došao na poklonjenje gazdi u Banjaluku.

Izvor iz Vlade Republike Srpske javlja mi da je nešto posle 10 časova Mićo Mićić došao u zgradu Vlade i liftom otišao na 16 sprat, gdje se nalazi kabinet „srpskog“ člana Predsjedništva BiH. Prema mojim saznanjima i informacijama, u Banjaluci danas boravi i bivši fudbaler i reprezentativac Srbije Mladen Krstajić, veliki kritičar lika i nedjela gradonačelnika Bijeljine, pa je moguće da dođe do zajedničkog sastanka i dogovora o primirju.

Da li će Krstajić doći na trojni sastanak, da li Dodik želi da smiri tenzije i oštre kritike na račun svog najnovijeg papka i preletača pred lokalne izbore, pokazaće vrijeme. Krstajić je veoma blizak Vučiću, pa je vrlo izvjesno da bi kritike na račun Mićića, a na molbu Dodika i Vučića, mogla da se ublaže i prekinu.  Ako Krstajić prestane da javno napada Mićića i ukazuje na njegov kriminal, nemoral i zloupotrebe, o čemu je mjesecima govorio zbog dešavanja u FK Radnik, onda je Dodik uspio u cilju da obezbjedi zaštitu svom novom pulenu.

Na kraju jedno pitanje Miću Mićiću, koje je vrlo zanimljivo javnosti. Prema nekim informacijama, kako bi obezbjedio garancije nevjernog Miće, tokom „pregovora“ o njegovom prelasku u SNSD tražene su određene garancije i depoziti. Mićo Mićić trebao bi da odgovori javnosti da li je tačna informacija da je prije konačnog sporazuma sa Dodikom poslao 1,5 miliona maraka u Inđiju, kod Dodikovog kuma Vukelića, kao garancija da neće prekršiti dogovor jer ukoliko se ne bude pridržavao dogovora ostaje bez depozita?

Odgovor na ovo pitanje je od velike važnosti za javnost i građane Bijeljine i Republike Srpske, pa bi bilo dobro da Mićo Mićić na njega ubrzo odgovori.