Менталне перверзије егзибиционисте Чубре

Нећу ништа ружно да износим и говорим о колегама из ДНС-а, они су педери, наркомани и криминалци, ускликнуо је јуче Додиков предсједник Народне скупштине Недељко Чубриловић изводећи у свом препознатљивом стилу необичну менталну перверзију. Само дан прије него ће бити избачен из ДНС-а егзибициониста је изјавио да је у добрим односима са Марком Павићем, тако да синошња пристојност и „уздржавање“ од вријеђања наркомана, педера и криминлаца, дојучерашњих партијских другара, није ништа ново већ представља образац лицемјерног понашања. Питање је шта ли би тек Чубра рекао о дојучерашњим саборцима и друговима да се није суздржавао и трудио да буде учтив и пристојам?

Није проблем што  је Чубриловић лицемјер, лажов, милионер, тајкун и корумпирани политичар умјешан у многе прљаве послове, већ је проблем што се такав несој налази на челу Народне скупштине Републике Српске. Нажалост живимо у накарадном изопаченом систему у коме је све окренуто наопако, па није ни чудо што се негативном селекцијом на врх пењу најгори, најбескрупулознији и најпокваренији.

Питање је откуд Чубра зна ко су наркомани, педери и криминалци у ДНС-у? Шта је годинама радио са њима и зашто је тек сада проговорио, када су га ногирали из странке? За шармантног заводника Чубру се одавно и провјерено зна да није педер, што потврђују успјешне даме из бивше партије које су вртоглаво напредовале и које је са собом вукао по листама и функцијама. Питање је само како је сазнао ко су то педери који доносе важне одлуке у ДНС-у, ко то и шта смрче, и ко то отима од државе више од њега па га назива криминалцем?

Чубрина екипа, Споменко, Споменка, Дакић и компанија, су добри ученици који су од професора Чубре изучили све тајне пљачке државе, и врло успјешно праве шеме и уносне послове са јавним предузећима, истовремено водећи борбу против мрских тајкуна. Мање групе а већих лицемјера, лажова и хоштаплера тешко је наћи, а грубо вријеђање дојучерашњих партијских колега, уз повик да се суздржава од тешких ријечи, ући ће у анале као свједочанство тешких потоњих времена у којима живимо, носећи терет великог смећа које је набујало, затрпало народ и државу.

 

Небојша Вукановић