palpal

Medijski monstrumi i sotone

Kerberi i sluge režima, medijski monstrumi i sotone u ljudskom obliku, ne biraju sredstva u obračunu sa političkim protivnicima svojih mentora, što pokazuje i sramna vijest koju je objavio RTRS, ATV i ostali Dodikovi mediji. Prva vijest iz Republike Srpske na sajtu RTRS-a je „Kod sina Mirka Šarovića pronađena marihuana“, u kojoj se navodi da je policija tokom pretresa Nikole Šarovića u kutiji cigareta pronašla jedan „džoint“ sa materijom koja podsjeća na marihuanu. Vijest je potkrijepljena fotografijom ministra Mirka Šarovića sa žutim trakama i oznakom policije, pa bi laik na prvu pomislio da je sam ministar uhapšen kao neki krupni diler i kriminalac.

 

 

Zbog čega režimski mediji razapinju jednog tinejdžera, u čijoj je kutiji cigareta navodno pronađen jedan džoint, i zašto u prvi plan stavljaju Mirka Šarovića i ističu njegovu fotografiju, kao da je on nešto uradio? Režimski mediji su dali toliko pažnje ovoj vijesti kao da je policija uhvatila neku grupu opasnih kriminalaca i zaplijenila veliku količinu kokaina i heroina, a ne da je napisala prekršajnu prijavu jednom tinejdžeru.

Postavlja se logično pitanje zbog čega je partijska Milicija pretresali mladića i njegov automobil, i u njegovoj kutiji cigareta pronašli „džoint“, i da li je sve organizovano i namješteno kako bi se niskim podlim udarcima pokušao diskreditovati jedan od lidera opozicije? Da li je policija pratila mladića i podmetnula mu džoint, što je manir udbašim strukturama i smećem kojim se Dodik okružio?

Čudno je da kerberi linčuju mladića zbog jednog džointa, koji je nađen ili podmetnut u kutiju cigareta, a ne vide šta rade bahati tatini i mamini sinovi po Banjaluci? Kerberi, plaćenici, medijski monstrumi i sotone moraju biti svjesni da će i ovo zlo proći, i da će doći dan kada će žestoko odgovarati za svoja zlodjela,  satanizovanje i uništavanje ljudi i porodica, jer njihova odgovornost nije nimalo manja od onih kojima služe.

 

Nebojša Vukanović