Малагурски и Тежина ланаца 3 у сриједу у Требињу

Херцеговачка премијера филма Тежина ланаца 3 популарног српског аутора, режисера и новинара Бориса Малагурског, одржаће се у Требињу, у сали Културног центра, у сриједу и четвртак 11-ог и 12-ог марта 2020 године са почетком пројекције у 18 и 20 часова. Првог дана, на свечаној премијери у 18 часова, специјални гост у требињском Дому културе је аутор филма Борис Малагурски. Идеја о доласку Малагурског и Тежине ланаца 3 у Требиње родила се током премијере филма у Новом Саду и разговора режисера са нашим студентом Ђорђем Вучинићем, који је предложио, а рњжисерова екипа прихватила да се организује промоција у Херцеговини.

Тежина ланаца 1 и 2 постали су култни  филмови, који говоре о глобализму, погубним последицама бруталних војних интервенција НАТО-а, неолибералне догме и економије, балканским политичарима и компрадорима, марионетама запада, системском разарању привреде, потчињавању народа и држава интересима великих и мултинационалних компанија.

Цијена улазнице за најновији сјајни филм Тежина ланаца 3 износи свега 5 марака, и топло препоручујем да умјесто куповине једне паклице цигарета сви погледају ново велико филмско остварење Бориса Малагурског. ..