Malagurski i Težina lanaca 3 u srijedu u Trebinju

Hercegovačka premijera filma Težina lanaca 3 popularnog srpskog autora, režisera i novinara Borisa Malagurskog, održaće se u Trebinju, u sali Kulturnog centra, u srijedu i četvrtak 11-og i 12-og marta 2020 godine sa početkom projekcije u 18 i 20 časova. Prvog dana, na svečanoj premijeri u 18 časova, specijalni gost u trebinjskom Domu kulture je autor filma Boris Malagurski. Ideja o dolasku Malagurskog i Težine lanaca 3 u Trebinje rodila se tokom premijere filma u Novom Sadu i razgovora režisera sa našim studentom Đorđem Vučinićem, koji je predložio, a rnjžiserova ekipa prihvatila da se organizuje promocija u Hercegovini.

Težina lanaca 1 i 2 postali su kultni  filmovi, koji govore o globalizmu, pogubnim posledicama brutalnih vojnih intervencija NATO-a, neoliberalne dogme i ekonomije, balkanskim političarima i kompradorima, marionetama zapada, sistemskom razaranju privrede, potčinjavanju naroda i država interesima velikih i multinacionalnih kompanija.

Cijena ulaznice za najnoviji sjajni film Težina lanaca 3 iznosi svega 5 maraka, i toplo preporučujem da umjesto kupovine jedne paklice cigareta svi pogledaju novo veliko filmsko ostvarenje Borisa Malagurskog. ..