Лукине увреде и обмане умјесто јасног одговора

Fejsbuk Luka Petrović Trebinje

Када немају јасан одговор на неко просто питање, онда политичари и моћници посежу за увредама, лажима и оптужбама, покушајима скретања пажње са суштине проблема обманути јавности, показујући тако своју немоћ и страх. Зато се не треба чудити ни одговору нервозног и немоћног ген-сека Луке Петровића, који је умјесто кума Мика др Ћурића покушао одговорити јавности на питање зашто су обустављени радови на Западној обилазници.

Иако се у документима које сам објавио, а које су потписали градоначелник др Мико и помоћник правобраниоца Српске Радинко Савић, јасно каже да град није у могућности да реализује Пројекат изградње Западне обилазнице и да се одустаје од експропријације земљишта, Лука покушава грубим лажима обманути јавност и тврди да се не одустаје од изградње већ да се мијења траса пута, називајући ме Пинокиом и Губитником.

Превише су нервозни владајући, а биће прилике да се кумовима покаже ко је Пинокио, јер не желим да узвратим ниским ударцима већ на прави начин, истином и аргументима, да одговори на њихове грубе лажи и оптужбе!

За сатак времена објављујем документа и доказе који јасно показују да се не може тек тако мијењати траса неког пута у изградњи, као да су крушке и јабуке, да су потези града Требиња и Правобранилаштва  незаконити, и да ће одговорни сносити одговорност и последице због штетних последица.

 

Небојша Вукановић