palpal

Lukine uvrede i obmane umjesto jasnog odgovora

Fejsbuk Luka Petrović Trebinje

Kada nemaju jasan odgovor na neko prosto pitanje, onda političari i moćnici posežu za uvredama, lažima i optužbama, pokušajima skretanja pažnje sa suštine problema obmanuti javnosti, pokazujući tako svoju nemoć i strah. Zato se ne treba čuditi ni odgovoru nervoznog i nemoćnog gen-seka Luke Petrovića, koji je umjesto kuma Mika dr Ćurića pokušao odgovoriti javnosti na pitanje zašto su obustavljeni radovi na Zapadnoj obilaznici.

Iako se u dokumentima koje sam objavio, a koje su potpisali gradonačelnik dr Miko i pomoćnik pravobranioca Srpske Radinko Savić, jasno kaže da grad nije u mogućnosti da realizuje Projekat izgradnje Zapadne obilaznice i da se odustaje od eksproprijacije zemljišta, Luka pokušava grubim lažima obmanuti javnost i tvrdi da se ne odustaje od izgradnje već da se mijenja trasa puta, nazivajući me Pinokiom i Gubitnikom.

Previše su nervozni vladajući, a biće prilike da se kumovima pokaže ko je Pinokio, jer ne želim da uzvratim niskim udarcima već na pravi način, istinom i argumentima, da odgovori na njihove grube laži i optužbe!

Za satak vremena objavljujem dokumenta i dokaze koji jasno pokazuju da se ne može tek tako mijenjati trasa nekog puta u izgradnji, kao da su kruške i jabuke, da su potezi grada Trebinja i Pravobranilaštva  nezakoniti, i da će odgovorni snositi odgovornost i posledice zbog štetnih posledica.

 

Nebojša Vukanović