palpal

Lukina instrukcija za glasanje – ko su prekriženi?

Kapo di tuti kapi trebinjskog SNSD-a Luka Lučiano Petrović dao je instrukciju svojim čaušima po terenu za koga treba da glasaju na listi njegove Partije, ko treba da prođe a ko je prekrižen.

U tajnosti se prenosi njegova instrukcija među indokriniranim članovima, a Laki će i preko svojih članova Biračkih odbora pokušati da izbornim inženjeringom progura pojedince, kao što je na lokanim izborima 2012. godine „doiksavanjem“ unutar liste SNSD-a eliminisao pojedince koji mu nisu bili bliski, zbog čega od straha mjesecima posle izbora nije smio izaći na ulicu.

Prepredeni Lujan dao je instrukciju da se glasa za njega i njegovog kolege iz Kabineta, izvršnog direktora Elektroprivrede Borislava Grubača, te Ljubicu Miljanović, Dragoslava Banjka, Slađanu Skočajić, Srđana Šuda Simovića, Dražanu Ivanović, Milutina Mastilovića i Olju Milutinović. Luka je zaokružio 9 imena i misli da će SNSD imati toliko odbornika ali mislim da će se preračunati.

Zanimljivo je da je među prekriženim Gordan Mišeljić, direktor HET-a koga je Luka iskoristio i potrošio pa ga planira odbaciti kao staru krpu, te Baja Šupić, Miodrag Batinić, Zdravko Butulija.

Hoće li se ostali u SNSD-u da se ujedine i suprostave Lukinoj grupi ne znam, ali mogu garantovati da će brojanje biti pošteno i da će posmatrači opozicije potruditi da onemoguće Lukin izborni inženjering, precrtvanje Mišeljića, Batinića i ostalih odbačenih…

 

Nebojša Vukanović