Лукин гејзир пао и на поправном

Дворски неимарима баш никако не могу да саграде нешто што би потрајало бар коју годину. Тако су Лука и ХЕТ пали и на поправном ипситу у покушају постављању фамозног „гејзира“ на бреговачком јазу и ријеци Требишњици. Прије седам дана дворски медији су хвалили ХЕТ и Луку како су обновили водоскок, који је био постављени прије 7 година али га је однијела набујала Требишњица, али се и он покварио послије неколико дана.

Обновљени „гејзир“ посустао је послије само седам дана, и умјесто водоскока који баца млаз 20 метара у вис сада вода тихо жубори, што се јасно може видјети а снимцима. Умјесто атракција постао је предмет исмијавања..

Остаје питање шта је узрок квара, да ли је слаба пумпа или лоше изведени радови. Сигурно је да ће Лука дати задатак партијским инжењерима да отклоне квари како ја о том не би писао а народ се шпрдао, али остаје горак укус да баш ништа не може да се уради како треба, да све попушта после неколико дана или мјесеци, јер не влада ред већ анархија у свим порама друштва.

 

Небојша Вуканови