palpal

Lukin gejzir pao i na popravnom

Dvorski neimarima baš nikako ne mogu da sagrade nešto što bi potrajalo bar koju godinu. Tako su Luka i HET pali i na popravnom ipsitu u pokušaju postavljanju famoznog „gejzira“ na bregovačkom jazu i rijeci Trebišnjici. Prije sedam dana dvorski mediji su hvalili HET i Luku kako su obnovili vodoskok, koji je bio postavljeni prije 7 godina ali ga je odnijela nabujala Trebišnjica, ali se i on pokvario poslije nekoliko dana.

Obnovljeni „gejzir“ posustao je poslije samo sedam dana, i umjesto vodoskoka koji baca mlaz 20 metara u vis sada voda tiho žubori, što se jasno može vidjeti a snimcima. Umjesto atrakcija postao je predmet ismijavanja..

Ostaje pitanje šta je uzrok kvara, da li je slaba pumpa ili loše izvedeni radovi. Sigurno je da će Luka dati zadatak partijskim inženjerima da otklone kvari kako ja o tom ne bi pisao a narod se šprdao, ali ostaje gorak ukus da baš ništa ne može da se uradi kako treba, da sve popušta posle nekoliko dana ili mjeseci, jer ne vlada red već anarhija u svim porama društva.

 

Nebojša Vukanovi