palpal

Ludilo i anarhija – novi put propao poslije 7 dana

Ceh koji društvo plaća kao posljedicu negativne selekcije, lažnih diploma, partijske kadrovske politike i urušavanja svih normi, pravila i standarda, sve je veći i opasniji. Kad jednom društvu uništite obrazovni sistem i omogućite poplavu lažnih stručnjaka i mediokriteta sa lažnim diplomama na ključna mjesta, onda su posljedice nesagledive, pogubne i trajne.

Primjera je puno, a jedan od novijih je put koji su HET i grad Trebinje izgradili od naselja Police do male brane u Gorici. Samo sedam dana od završetka radova na novom vodovodu i putu, koji inače traju godinama a dionica je nešto duža od jednog kilometra, počela je „rekonstrukcija“ i „sanacija“, te su iskopane dvije rupe u novom asfaltu.

Zašto se put kopa a asvalt se još nije ohladio, koliko su koštali radovi, kojih je izveo a ko bio nadzor, i zašto je mijenjana nova i tek postavljena gradska rasvjeta pokazaće vrijeme.

Sveopštem ludilu i anarhiji nema kraja a svaki komentar je suvišan, jer svima je jasno gdje nas vodi bezvlašće. Detaljnije u video prilogu..

 

Nebojša Vukanović