palpal

Luda koja blista

I Ujedinjena Srpska ima svoju Sanju Vulić, zaduženu od Partije da kontaminira javnost i laprda po društvenim mrežama, a to je izvjesna Valentina Kecman, koju je razjedinitelj Nenad UDBA Stevandić imenovao za komesara svoje Partije za međunarodne odnose.

Već duže vremena drugarica Valentina uporno nastoji da se dodvori Nenadu i vrhu Partije spinujući i trovajući javnost glupostima, često objavljujući na svojoj stranici tekstove o meni kao nekakvom stranom plaćeniku, izdajniku, poturici..

Ne bih se puno osvrtao na uporne provokacije, švrljanja i blebetanje  dežurne dvorske lude Razjedinitelja, da nisam vidio na njenom „Linkedin“ profilu kako je u svojoj biografiji ponosno navela da je prije funkcije u Stevandićevoj kombi Partiji bila zaposlena u Kancelariji visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, i da je bila američki stipendista, koja se školovala u inostranstvu zahvaljujući podršci i plaćanju stranaca. Ko o čemu razjedinitelji o poštenju, patriotizmu i stranim plaćenicima.

Mlada nada i junoša Razjedinitelja bila je i kandidat za poslanika na „Listi koja blista“, al narod nije prepoznao kadar pa nije postala narodni poslanik, a prava je šteta što nije ušla u Narodnu skupštinu Srpske umjesto ćutologa, drugarice Mirele Kajkut Zeljković, jer bi sigurno svojim nastupima pokazala pravo lice, ne samo svoje već cijele Partije.

Prije izbora 2018. godine osnovala je tzv „humanitarnu organizaciju“ bombastičnog naziva „Humana Srpska“, koja je „uspješno sarađivala“ sa Vladom, ministarstvima i javnim preduzećima, dijelila sirotinji par školskih kompleta udžbenika, olovaka i malo brašna kako bi glumili humanitarce pred izbore kupujući glasove, a po objavama na njihovoj stranici vidi se da su „humanitarne akcije“ i aktivnosti prestale kad su prošli Opšti izbori 2018. godine.

Lažna Majka Tereza voli život na visokoj nozi, pa je samo u posljednjih 6 mjeseci boravila u Dubaiju tri puta, čime se pohvalila na društvenim mrežama, obilazila luksuzne hotele, klubove, restorane, hipodrome i ostala mjesta za svjetsku aristokratiju od Emirata do Moskve i Pariza, valjda da bi se rugala u lice sirotinji koju je javno ponižavala slikajući sa vrećom brašna kako bi od naivnih i neupućenih dobila i iskučila neku glas.

Umjesto da ćute, moralne nakaze Partije provociraju i drže slovo o časti, poštenju, moralu i patriotizmu, pokušavajući da težnju ka drugačijem diskursu, istinskom pomirenju, suživotu u miru i pravnoj državi predstave kao izdaju. Nažalost, stiče se utisak da je Stevandić i „Stara garda Službe“ još i dobar kakvi su njegovi politički genetski modifikovani kadrovi i nasljednici.

 

Nebojša Vukanović