Љубо и енглески џип

Статусни симболи су веома важни за финансијског директора ХЕТ-а Љуба Вуковића, па је своје вјерне поданике у Билећи и Требињу обрадовао новим џипом „Ауди Q7“ са најлуксузнијим пакетом опреме „ес лајн“. Љубо се данима размеће и поносно кружи Херцеговином, а његови поданици су изненађени што им се Љубо као возач јавља и смијеши са десне стране возила, јер је луксузни џип, вриједан преко 200 000 марака, купљен и регистрован у Енглеској.

Бахати Љубо свог џипа паркира на пјешачким прелазима и мјестима гдје је забрањено паркирање како би што више скренуо пажњу на себе, и разметљиво показао своју раскош и богатство које је стекао руководећи 12 година финансијама посрнулог и опљачканог ХЕТ-а. Нема сумње да ће нови џип додатно повећати Љубов углед и број гласова на изборима, јер се Херцеговци диве и славе богатство функционера који су их опљачкали и направили сиротињом, али и популарност и заводничке успјехе код женске популације.

Мени је посебно драго што је Љубо довезао новог џипа из Лондона, јер су многи сумњали када сам говорио о  његовим енглеским фирмама, некретнинама и пословима. Љубо је сигуран јер је попут Абрамовича и руских тајкуна на вријеме пребацио дио богатства у Лондон, и уколико изгуби на изборима и остане без функције, у најелитније дијелу Лондона Фуламу има сигурно уточиште.

Надам се да ће луксузни  џип „Ауди“ регистрован у Енглеској на његовој фирми „Вуковић ЛТД“, као још  једна у низу  потврда истине коју говорим, изазвати бар мало стида и црвенила на лицу требињског кадија Милене Кундачине и осталих неправедних требињских кадија који не само да су ме неправедно осудили и отели неколико хиљада марака, него још траже да се понижавам и извињавам Љубу и другим моћницима који су стекли огромно богатство пљачкајући јавна предузећа и наивну сиротињу. Све буде и прође, али истина и правда су споре али достижне!

 

Небојша Вукановић