palpal

Ljubo i engleski džip

Statusni simboli su veoma važni za finansijskog direktora HET-a Ljuba Vukovića, pa je svoje vjerne podanike u Bileći i Trebinju obradovao novim džipom „Audi Q7“ sa najluksuznijim paketom opreme „es lajn“. Ljubo se danima razmeće i ponosno kruži Hercegovinom, a njegovi podanici su iznenađeni što im se Ljubo kao vozač javlja i smiješi sa desne strane vozila, jer je luksuzni džip, vrijedan preko 200 000 maraka, kupljen i registrovan u Engleskoj.

Bahati Ljubo svog džipa parkira na pješačkim prelazima i mjestima gdje je zabranjeno parkiranje kako bi što više skrenuo pažnju na sebe, i razmetljivo pokazao svoju raskoš i bogatstvo koje je stekao rukovodeći 12 godina finansijama posrnulog i opljačkanog HET-a. Nema sumnje da će novi džip dodatno povećati Ljubov ugled i broj glasova na izborima, jer se Hercegovci dive i slave bogatstvo funkcionera koji su ih opljačkali i napravili sirotinjom, ali i popularnost i zavodničke uspjehe kod ženske populacije.

Meni je posebno drago što je Ljubo dovezao novog džipa iz Londona, jer su mnogi sumnjali kada sam govorio o  njegovim engleskim firmama, nekretninama i poslovima. Ljubo je siguran jer je poput Abramoviča i ruskih tajkuna na vrijeme prebacio dio bogatstva u London, i ukoliko izgubi na izborima i ostane bez funkcije, u najelitnije dijelu Londona Fulamu ima sigurno utočište.

Nadam se da će luksuzni  džip „Audi“ registrovan u Engleskoj na njegovoj firmi „Vuković LTD“, kao još  jedna u nizu  potvrda istine koju govorim, izazvati bar malo stida i crvenila na licu trebinjskog kadija Milene Kundačine i ostalih nepravednih trebinjskih kadija koji ne samo da su me nepravedno osudili i oteli nekoliko hiljada maraka, nego još traže da se ponižavam i izvinjavam Ljubu i drugim moćnicima koji su stekli ogromno bogatstvo pljačkajući javna preduzeća i naivnu sirotinju. Sve bude i prođe, ali istina i pravda su spore ali dostižne!

 

Nebojša Vukanović