palpal

Lideri i njihov podmladak

Dodik Luka Lideri.png

Lideri i njihov podmladak

Luka i crveni lažni vladika odlučili su organizuju još jednu u nizu jeftinih predstava i zabava za opijene mase u Trebinju i Hercegovini, pa su sa mladim naraštajima i studentima organizovali tzv „Školu lidera“. Svi najavljeni predavači su „na nivou“ i predstavljaju „krem“ posrnulog društva, od organizatora Luke i Grigorija, do Nenada Nešića, premijerke i samog Vođe. Lideri velike pljačke naroda, pustošenja i sistemskog razaranja društva su kompetentni da govore o oblastima u kojima su specijalisti, pa će Tender-efendija sigurno mlade generacije i partijske nasljednike podučavati o namještanju javnih nabavki preko dvorskih preduzeća, načinima izvlačenja novaca iz javnih preduzeća, brzom bogaćenju, podmićivanju državnih službenika, kupovini glasača i izbora… Crveni vladika će vjerovatno progovoriti koju o slatkorječivom uvlačenju svim „liderima“ i povratnom izvlačenju velikih suma novaca i vrijednih nekretnina, uklapanju u sve vlasti i sisteme, pripremanju kapa za sve prilike i uspješnom vođenju dvostrukog života pred očima javnosti koja to ne uspjeva ili ne želi da primijetiti.

Cvijanovićka bi mogla studentima prenijeti iskustva iz mase tokom Trampove inauguracije, ili otkriti tajnu dugogodišnjeg vjernog i uspješnog služenja gospodaru. Dodik ima najviše mogućnosti pri odabiru tema, obzirom na bogato iskustvo i dug staž, a mnoge bi željeli da otkrije Hercegovcima tajnu kako uspijeva duže od decenije da manipuliše masama i stalno povećava svoju popularnost iako je u bezbroj navrata grubo prevario Hercegovce, odnio stotine miliona maraka a da nije napravio ništa. Uzgred bi mogao reći koju o saradnji naših i ruskih vazdušno-kosmičkih snaga, odabiru srpskog Jurija Gagarina koji će uskoro odletjeti u svemir u letjelici koju u tajnosti sa njemačkim inženjerima priprema savjetnik i inžinjer Dragan Vučetić, novi srpski Nikola Tesla!

Ipak najintrigrantnije će biti čuti mladog Markovog lidera i nasljednika, direktora Puteva Srpske Nenada Nešića, koji je nadaleko poznat po oratorskim sposobnostima i intelektualnoj dominaciji kojom plijeni pažnju slušalaca, kao nekada Ciceron u Starom Rimu. Osim manipulacije studentima i kontrolom studenstkih vođa, posebne liderske sposobnosti iskazao je u poreskim utajama, mobingu i iskorištavanju radnika, nabavkama morske soli u kontinentalnim krajevima, cesto i stanogradnji ili upotrebi sile tokom dijaloga i rješavanju problema… Slušati lidersko predavanje harizmatičnog Nešića svakako će biti najzanimljivije, jer smo ostale nesrećnike, bagru, najveći ološ i talog društva koji je najodgovorniji za sistemsko razaranje Srpske toliko već slušali da od njihovih patetičnih laprdanja, licemjersta i laži ušne školjke odmah pocrvene čim čuju iritantnu boju glasa.

Država čiji mladi i studenti imaju tu nesreću i tešku sudbinu da žive u teška „potonja“ vremena, uče i slušaju ovakve moralne nakaze, nema nikakvu budućnost i osuđena je na samouništenje i nestajanje. Iskreno se u Boga nadam, jer nam u ovakvim teškim prilikama samo on može pomoći, da će kod većine mladih pobijediti razum i da neće kontaminirati svoj um i dušu slušajući svjetske lidere pljačke, razaranja i uništenja sopstvene nacije. Apelujem na sve, posebno mlade, da bojkotuju bagru, ne idu ni na kakve predstave i manifestacije koje organizuje ološ, i da čuvaju sebe od izvora kontaminacije dok se napaćeno društvo ne oslobodi unutrašnje okupacije.

Nebojša Vukanović