Лажни добротвор

Пред почетак школске године лажни требињски добротвор и хуманитарац дијелио је по једну свешчицу ученицима, узевши 9000 марака из буџета и по обичају ставивши половину суме у свој џеп. Након тога Лукини дворски портали су нас обавјестили да је лажни добротвор и градоначелник грађанима дијелио апарате за мјерење шећера у крви.

 

Проблем је у томе што се ти апарати већ годинама свакако бесплатно дијеле пацијентима који болују од дијабетеса, и Лука је дао члановима Удружења оно што им свакако бесплатно припада. Његова лажна хуманитарна акција само је подигла шећер многим дијабетичарима јер су читајући наручене и плаћене текстове на дворским порталима схватили како се јефтино манипулише грађанима.

Било би много боље да је Лаки подијелио дијабетичарима тракице за мјерење шећера у крви, које су много скупе и користе се свакодневно, јер уз апарата се добија само 10 тракице, које званични дистрибутер даје бесплатно уз апарате за мјерење шећера.

У недостатку било каквих резултата рада и због мора неиспуњених обећања, Лаки јефтиним представама и контролисаним медијима покушава да манипулише масама, али овај пут му то неће проћи јер Херцеговци никада неће осрамотити претке и гласати за унуку усташког сатника. Они који то ипак ураде, њихова имена са списка сигурних гласова ће сигурно осванути на стубу срама, јер су то свакако заслужили подржавајући упорно оне који нас воде у јаму и провалију.

 

Небојша Вукановић