Lažni dobrotvor

Pred početak školske godine lažni trebinjski dobrotvor i humanitarac dijelio je po jednu sveščicu učenicima, uzevši 9000 maraka iz budžeta i po običaju stavivši polovinu sume u svoj džep. Nakon toga Lukini dvorski portali su nas obavjestili da je lažni dobrotvor i gradonačelnik građanima dijelio aparate za mjerenje šećera u krvi.

 

Problem je u tome što se ti aparati već godinama svakako besplatno dijele pacijentima koji boluju od dijabetesa, i Luka je dao članovima Udruženja ono što im svakako besplatno pripada. Njegova lažna humanitarna akcija samo je podigla šećer mnogim dijabetičarima jer su čitajući naručene i plaćene tekstove na dvorskim portalima shvatili kako se jeftino manipuliše građanima.

Bilo bi mnogo bolje da je Laki podijelio dijabetičarima trakice za mjerenje šećera u krvi, koje su mnogo skupe i koriste se svakodnevno, jer uz aparata se dobija samo 10 trakice, koje zvanični distributer daje besplatno uz aparate za mjerenje šećera.

U nedostatku bilo kakvih rezultata rada i zbog mora neispunjenih obećanja, Laki jeftinim predstavama i kontrolisanim medijima pokušava da manipuliše masama, ali ovaj put mu to neće proći jer Hercegovci nikada neće osramotiti pretke i glasati za unuku ustaškog satnika. Oni koji to ipak urade, njihova imena sa spiska sigurnih glasova će sigurno osvanuti na stubu srama, jer su to svakako zaslužili podržavajući uporno one koji nas vode u jamu i provaliju.

 

Nebojša Vukanović