Кукавице из ХЕТ-а се сакриле и подмећу другима

Само један дан након што сам им дао седмицу као крајљи рок да појасне нове компликације и велике пропусте са градњом затвореног базена на Бањама, челници Хидроелектрана на Требишњици су се сакрили у мишије рупе и истурили друге да их покушају у јавности спасити од њиховог немара, нестручности, бахатости и неодговорности. Тако су јуче сви медији блиски локалним властима позвани да  направе извјештај како је све у најбољем реду са (полу)затвореним базеном и како радови теку планираном динамиком, а јавности је познато да је базен требао бити завршен и у функцији још 2018. године и да радови већ касне скоро 3 године.

Чињеница да су сви режимски портали објавили исту фотографију изван (полу)затвореног базена и да нису залази и загледали пуно унутрашњост затвореног базена, иако је пред долазак дворских новинара детаљно очишћен, довољно говори какво је стање, или боље рећи хаос који влада од почетка извођења радова, јер што се грбо роди вријеме не исправи.

 

Срамно је што Илија Таминџија и остали чланови Управе ХЕТ-а покушавају обманути јавност, а посебно је дрско, кукавички, бескрупулозно и срамно што ћуте и покушавају се сакрити иза људи који су недавно дошли на грађевински објекат први пут јер није кривица на њима већ на Управи ХЕТ-а и њиховом надзору што радови касне неколико година, што је цијена увећана за неколико милиона марака, што је на радилишту општи хаос и анархија.

 

Ускоро ћу објавити шокантне снимке и фотографије из (полу)затвореног базена како би јавност сазнала какво је реално стање и какви се крупни пропусти дешавају, како Таминџија, Мишељић, Љубо Вуковић и остали директори расипају милионе марака народних пара.

 

Небојша Вукановић