palpal

Kukavice iz HET-a se sakrile i podmeću drugima

Samo jedan dan nakon što sam im dao sedmicu kao krajlji rok da pojasne nove komplikacije i velike propuste sa gradnjom zatvorenog bazena na Banjama, čelnici Hidroelektrana na Trebišnjici su se sakrili u mišije rupe i isturili druge da ih pokušaju u javnosti spasiti od njihovog nemara, nestručnosti, bahatosti i neodgovornosti. Tako su juče svi mediji bliski lokalnim vlastima pozvani da  naprave izvještaj kako je sve u najboljem redu sa (polu)zatvorenim bazenom i kako radovi teku planiranom dinamikom, a javnosti je poznato da je bazen trebao biti završen i u funkciji još 2018. godine i da radovi već kasne skoro 3 godine.

Činjenica da su svi režimski portali objavili istu fotografiju izvan (polu)zatvorenog bazena i da nisu zalazi i zagledali puno unutrašnjost zatvorenog bazena, iako je pred dolazak dvorskih novinara detaljno očišćen, dovoljno govori kakvo je stanje, ili bolje reći haos koji vlada od početka izvođenja radova, jer što se grbo rodi vrijeme ne ispravi.

 

Sramno je što Ilija Tamindžija i ostali članovi Uprave HET-a pokušavaju obmanuti javnost, a posebno je drsko, kukavički, beskrupulozno i sramno što ćute i pokušavaju se sakriti iza ljudi koji su nedavno došli na građevinski objekat prvi put jer nije krivica na njima već na Upravi HET-a i njihovom nadzoru što radovi kasne nekoliko godina, što je cijena uvećana za nekoliko miliona maraka, što je na radilištu opšti haos i anarhija.

 

Uskoro ću objaviti šokantne snimke i fotografije iz (polu)zatvorenog bazena kako bi javnost saznala kakvo je realno stanje i kakvi se krupni propusti dešavaju, kako Tamindžija, Mišeljić, Ljubo Vuković i ostali direktori rasipaju milione maraka narodnih para.

 

Nebojša Vukanović