palpal

Kukavica nije došla na ročište

Laki Lučijano Petrović nije došao na današnje pripremno ročište, već se kao prava kukavica povukao i angažovao advokata Rata Runjevca. Više je nego očigledno da se Laki prepao sučeljavanja pa je sinoć, neposredno pred početak ročišta, dao punemoć advokatu da ga zamijeni i zastupa. Samo uzmicanje i povlačenje tužioca Petrovića je prva velika pobjeda, jer nije spreman na intelektualno sučeljavanje argumentima, pa je njegov Štab donio odluku da je pametnije da se povuče nego u startu bude potučen do nogu.

Petroviću je u međuvremenu duša dodatno ranjena, pa je sa 10 000 KM tužbeni zahtjev povećao na 31 000 KM. Na pripremnom ročištu ostao sam pri tvrdnjama da je Petrović generalni sekretar zločinačke organizacije zvane SNSD, da je odgovoran za milionske pronevjere i brojne zločine počinjene sopstvenoj državi i narodu, i da sam ubjeđen da će nakon oktobra i oslobođenja institucija biti uhapšen, slično Sonji Rubež koja je nedavno uhapšena sa suprugom zbog pljačke Alumine, a takođe je mjesecima pisala, prijetila tužbama i tvrdila da je nevina i da je neosmovano klevećem.

Igla ne pada daleko od klade. Zanimljivo da je advokat Runjevac tražio da se odbace svi moji dokazi, kao u predmetu i  sramnoj presudi Dodik protiv Bosića, i da ovaj predmet posluži kao reper za donošenje presude, jer je Sud u Banjaluci odbacio sve argumente i dokaze odbrane. Očito da razrađene šeme postoje, al ovaj put im neće proći jer sam uz Odgovor na tužbu dostavio čvrste argumente.

 

Nebojša Vukanović