Kraj mini turneje u Kalinoviku i Foči, kreće finiš u Trebinju

Protekla četirti dana napravio sam krug i obišao gotovo cijelu Republiku Srpsku, od sjevero-zapada do jugoistoja, učestvovao u kampanji opozicionih kandidata od Prijerdora i Banjaluke, preko Gradiške, Šamca, Bijeljine, Istočnog Sarajeva do Kalinovika i Foče, gdje sam večeras bio sa Miroslavom Sladojem i Vukanom Stankovićem, kandidatima SDS-a za načelnika Kalinovika i Foče. Pored Draška, koga javnost dobro poznaje, puno je mladih ljudi i sjajnih kandidata koje će javnost tek upoznati, od mladog Milana Aleksić u Prnjavoru, Ljubiše Petrović u Doboju, Đorđa Milićević u Šamcu do Mira Sladoja u Kalinoviku i Vukana Stankovića u Foči, sve uspješni mladi ljudima pred kojima je budućnost jer svijet na mladima ostaje.

Uskoro ću objaviti razgovor sa Miroslavom Sladojem, mladim ekonomistom, ocem troje djece i sjajnim kandidatom koji može osloboditi Kalinovik terora i strahovlade jednog čovjeka, koja traje skoro dvije decenije, a potrudiću se da ove sedmice pronađem vremena da ponovo posjetim Gacko i Foču, pružim podršku Nikči i Vlatku te imenjaku Vukanu u Foči, za koga smatram da nema konkurenciju i alternativu ako Fočaci budu glasali srcem i razumom a ne sitnim obećanjem i interesom.

Nema stakjanja, i narednih 7 dana je finiš kampanje u Trebinju, i sada treba zadati konačan udarac bahatim tirjanima koji su pokorili narod da živi u strahu, rasknuti okove i vratiti narodu istinsku slobodu i život dostojan čovjeka. Ujutro u 10 sati na Trgu slobode u Trebinju je premijera novog Zbornika, počinje podjela novog Glasa komune na 36 strana i svi koji žele neka dođu po svoj primjerak sa posvetom. Od 17 sati smo na Ložioni a od 18 u Policama, ispred Mjesne zajednice, gdje će pored kandidata za odbornike građanima da se obrati i Ilija Stanković, od novembra novi gradonačelnik Trebinja.

Dobro došli!

 

Nebojša Vukanović