Kolektivna ljubavna seansa

Sekta i šizogene strikture! To je možda i najkraći opis ponašanja vladajuće kamarile, koja nakon 12 godina propadanja i pljačke nema šta da  ponudi građanima osim praznoslovlja, kolektivnih seansi, jeftinih trikova i manipulacija, stalnih tenzija i napetosti… Idolopoklonstvo, poltronizam, udvorništvo, puzanje, sitne pakosti i lomljenje kičme prvom iznad sebe postali su obrazac ponašanja na putu napredovanja unutar Partije, a na najviše stepenica uspenju se najbeskrupulozniji, najveći poltroni i ulizice.

Kada se pogleda poziv na skup Mladih SNSD-a u Bijeljini Denisa Esadovog Šulića, svima je jasno kako jeste postao predsjednik Dodik-jugenda. Dođite da zajedno volimo Milorada Dodika, poručio je  partijskim drugovima pišući ljubavni zov na svom profilu, najavljujući skup MSD-a u bijeljinskoj Centru za kulturu. Ne znam kakve su to kolektivne ljubavne seanse i izlivi emocija prema dragom Vođi, ali vjerujem da je mnogo uzbudljivo. Poruke mladih dodikovih jezuita da će „Bijeljina ponovo biti crveni grad“, koju su uporno ponavljali, govori o njihovom mentalnom sklopu i ostrašćenosti.

Osim po izolovanosti od ostatka svijeta, polako ali sigurno Srpska se pretvara u balkansku Sjevernu Koreju, i ukoliko ne daj Bože Otac nacije pobjedi nema sumnje da će nam  pobratim Kim biti jedini pravi prijatelj.

 

Vjerujem i da mladi Denis Esadov već uvježbava nastup i kolektivni izliv emocija sa partijskim drugovima, pripremajući sletove na Borčevom stadionu!