palpal

Ko je oštetio vozila Jocu Vlatkoviću i Milanu Kovaču!?

Jovica Vlatković finansijski Direktor EPRS

Za  svega nekoliko sati, za sada nepoznate osobe oštetile su vozila budućih odbornika u Skupštini grada Trebinja, Jocu Vlatkoviću, nosiocu liste  DNS-a, i Milanu Kovaču, nosiocu liste stevandićevih „razjedinitelja“ – Ujedinjene Srpske. Vlatkoviću je oštećeno vozilo „pasat 7“ ispred sjedišta Euro-herc osiguranja u centru Trebinja, gdje je radio prije nego što je imenovan za direktora u Elektroprivredi Republike Srpske, a vozilo je oštećeno oštrim metalnim predmetom kojim se skinuta farba sa vozila.

Zanimljivo da je i Kovač od skoro radnik Elektroprivrede Srpske i vozi „pasata“, ali nešto starijeg „peticu“. Na njegovom „pastu“ za sada nepoznata osoba slomila je stakla na vozilu u sred dana, takođe u centru Trebinja, dok je bilo parkirano ispred sjedišta Elektroprivrede Republike Srpske.

I Kovač i Vlatković su miljenici Luke Petrovića, koji ih je zbrinuo u Elektroprivredu čim je postao direktor. Policija je izvršila uviđaj i ako bude volje da se otkriju počinioci lako će se do njih doći jer je sve pokriveno nadzornim kamerama. Pitanje je zašto vlast pokušava zataškati ovaj slučaj, zašto niko od dvorskih medija o ovome ne piše, i zašto nisu otkriveni počinioci! Zašto nije otkriveno ko je postavio eksplozivnu napravu ispod vozila „citroen C5“ i poslao mafijašku poruku odborniku SNSD-a Srđanu Šudu Simoviću, neposredno nakon što se sukobio sa Lukom Petrovićem i pao u nemilost svog bivšeg mentora!

Jasno je da opozicija nema nikakve veze sa ovim dešavanjima i incidentima u Trebinju koji su uznemirili javnost, i institucije bi trebalo da profesionalno odrade posao, rasvijetle slučajeve i pozadinu te odgovorne izvedu pred lice pravde. Neću puno da usmjeravam na trag  policiju i tužilaštvo, ali sukobi unutar vladajuće koalicije, međusobni sukobi i javne prijetnje Luke Petrovića bivšem predsjedniku GO DEMOS-a Slaviši Jankoviću, te politička korupcija, kupovina glasova i neispunjena obećanja, neki su od tragova i motiva ovih krivičnih djela koji bi mogli da pomognu u istrazi.

Vlatković je na izlaznim vratima DNS-a i vjerovatno će preletiti kod Banjca u novu filijalu SNSD-a koja treba uskoro da se formira uz pomoć ostataka stare Službe!

Očekujem da se načelnik Policije uprave Trebinje Siniša Laketa ne ponaša kao vojnik Partije već profesionalac, da ne gura pod tepih važne predmete već javnosti saopšti detalje i otkrije počinioce krivičnih djela koja uznemiravaju građane Trebinja.

 

Nebojša Vukanović