Ко је фукара а ко вук?

Слобода је изгледа вриједна злата, има непроцјењиву вриједност, што показује славље присталица ДНС-а у Приједору, који су на улицама славили излазак из смртног загрљаја СНСД-а као када је репрезентација Србије у кошарци постала првак свијета побједама над Америком и Аргентином у Индианалопису 2002. године.

И Ненад Нешић славио је раскид „најдуговјечније коалиције“ са СНСД-ом у ноћном клубу у  Источном Сарајеву уз пјесму Баје Малог Книнџе свака би фукара да убије вука, као да је изашао из затвора а не коалиције. Не знам ко је по Нешићу вук а ко фукара, ал може се наслутити на кога мисли. Иако ће многи помисити да је Нешић алудирао на Додика да је фукара ја ипак мислим да ће прије бити да је мислио на Жељку, кога је била најгрлатија у захтјевима за његовом смјеном.

Кад видим како славе ДНС-овци излазак из ропства, а 20 година су лизали чанак са СНСД-ом, питам се само како ли ће поробљени народ, који скоро 3 деценије живи у ропству под јармом Додика и СНСД-а, славити слободу и скидање ланаца и окова, када ускоро зло свргнемо са леђа!?

 

Небојша Вукановић