Кербер Синиша М. јавно вријеђа претученог новинара Ковачевића

Иако је од монструма  и кербера Синише М. превише је! Главни и одговорни уредник Информативног програма РТРС-а, оснивач и уредник жутог  порталоида Дневна доза Добоја, на најогавнији, најпримитивнији и најбруталнији начин вријеђа претученог новинара БН телевизије Владимира Ковачевића изражавајући јавно сумњу да је нападнут, и поставља питање како се током напада нису поломиле наочаре. На свом прљавом жутом порталоиду, који је основао и уређује за потребе владајуће секте која га плаћа, кербер Синиша М је испод слике Владимира Ковачевића, урађене непосредно прије и послије напада, написао следећи текст „Прва фотографија је настала кад је био на тргу, након тога се десило што каже Мектић, убиство у покушају. Али што човјек има наочале! Чалама ништа! Ни огреботина!

Какав треба бити монструм и имати болестан ум па написати и објавити овако нешто? Знао сам од раније да је Кербер улизица, олош, гњида, коцкар, али нисам могао да вјерујем да је овакав несој и психопата. Упркос налазима љекара, нагњечењу мозга, снимцима, тешким повредама главе, лица и тијела, пронађеним металним шипкама и доказима, Кербер сматра да је све измишљено и подметнуто како би се власт оптужила, и чуди се како је Ковачевића разбјена глава а нису наочаре. Болестан и сужен ум не може да схвати да су наочаре можда пале са главе након првог ударца са леђа у потиљак, и да се оквир и стакло нису разбили јел палицом бандити нису ударали по наочарима већ по глави и тијелу Владмира Ковачевића! Болесном уму и плаћенику је сувишно било шта објашњавати, али је последњим иступом прешао све мјере и границе. Дно дна!    

Умјесто јавног протеста, осуде вандализма и насиља, Кербер се смије у лице и понижава свог колегу новинара, сумња да је све измислио упркос налазима љекара и тужилачке Одлуке да се ради о покушају убиства. То може само тешки психопата и болесник са Ф дијагнозом, кога не треба само смијенити са уредничке позиције, већ затворити и изоловати од остатка свијета јер је сама његова појава штетна и контаминира свијет око себе.

Питање је зашто га послије свих афера и злоупотреба, прије свега чињенице да је уредник Јавног сервиса истовремено оснивач и уредник страначког жутог порталоида, директор РТРС-а Драшко Милиновић напокон не уклони како Кербер не би и даље контаминирао јавни простор! Можда директор РТРС-а, велики тенисер и заводник, нема појма шта се догађа на телевизији коју нажалост води, јер је презаузет путовањима са својом другом љепшом половином,  бившом колегиницом са РТРС-а, која свакога дана обрадује своје пратиоце на друштвеним мрежама колажом фотографија заљубљеног пара из Ровиња, Опатије, Београда, али би ипак требао мало да поведе рачуна.

Приватни живот тенисера и заводника Драшка М. ме нимало не интересује, и приватно може да путује и ради шта хоће, али он као одговорно лице мора да уклони недостојне особе из редакције и телевизије како не би контаминирали свијет око себе, а не да им да уредничку позицију и могућност да својим девијантним понашањем наносе велику штету, не само РТРС-у и новинарској професији, већ држави и друштву око себе. Ако због бројних приватних обавеза и послова нема времена да контролише ситуацију на РТРС-у, онда би требао да поднесе оставку и да прилику неком другом ко ће завести мало реда, зауставити пропадање и уништавање Јавног сервиса Српске и дати бар мало привида објективности, док се РТРС напокон не ослободи из канџи режима и поново постане истински, праведни и објективнми јавни сервис грађана Српске, а не палица у рукама режима.

 

Небојша Вукановић