palpal

Kerber Siniša M. javno vrijeđa pretučenog novinara Kovačevića

Iako je od monstruma  i kerbera Siniše M. previše je! Glavni i odgovorni urednik Informativnog programa RTRS-a, osnivač i urednik žutog  portaloida Dnevna doza Doboja, na najogavniji, najprimitivniji i najbrutalniji način vrijeđa pretučenog novinara BN televizije Vladimira Kovačevića izražavajući javno sumnju da je napadnut, i postavlja pitanje kako se tokom napada nisu polomile naočare. Na svom prljavom žutom portaloidu, koji je osnovao i uređuje za potrebe vladajuće sekte koja ga plaća, kerber Siniša M je ispod slike Vladimira Kovačevića, urađene neposredno prije i poslije napada, napisao sledeći tekst „Prva fotografija je nastala kad je bio na trgu, nakon toga se desilo što kaže Mektić, ubistvo u pokušaju. Ali što čovjek ima naočale! Čalama ništa! Ni ogrebotina!

Kakav treba biti monstrum i imati bolestan um pa napisati i objaviti ovako nešto? Znao sam od ranije da je Kerber ulizica, ološ, gnjida, kockar, ali nisam mogao da vjerujem da je ovakav nesoj i psihopata. Uprkos nalazima ljekara, nagnječenju mozga, snimcima, teškim povredama glave, lica i tijela, pronađenim metalnim šipkama i dokazima, Kerber smatra da je sve izmišljeno i podmetnuto kako bi se vlast optužila, i čudi se kako je Kovačevića razbjena glava a nisu naočare. Bolestan i sužen um ne može da shvati da su naočare možda pale sa glave nakon prvog udarca sa leđa u potiljak, i da se okvir i staklo nisu razbili jel palicom banditi nisu udarali po naočarima već po glavi i tijelu Vladmira Kovačevića! Bolesnom umu i plaćeniku je suvišno bilo šta objašnjavati, ali je poslednjim istupom prešao sve mjere i granice. Dno dna!    

Umjesto javnog protesta, osude vandalizma i nasilja, Kerber se smije u lice i ponižava svog kolegu novinara, sumnja da je sve izmislio uprkos nalazima ljekara i tužilačke Odluke da se radi o pokušaju ubistva. To može samo teški psihopata i bolesnik sa F dijagnozom, koga ne treba samo smijeniti sa uredničke pozicije, već zatvoriti i izolovati od ostatka svijeta jer je sama njegova pojava štetna i kontaminira svijet oko sebe.

Pitanje je zašto ga poslije svih afera i zloupotreba, prije svega činjenice da je urednik Javnog servisa istovremeno osnivač i urednik stranačkog žutog portaloida, direktor RTRS-a Draško Milinović napokon ne ukloni kako Kerber ne bi i dalje kontaminirao javni prostor! Možda direktor RTRS-a, veliki teniser i zavodnik, nema pojma šta se događa na televiziji koju nažalost vodi, jer je prezauzet putovanjima sa svojom drugom ljepšom polovinom,  bivšom koleginicom sa RTRS-a, koja svakoga dana obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama kolažom fotografija zaljubljenog para iz Rovinja, Opatije, Beograda, ali bi ipak trebao malo da povede računa.

Privatni život tenisera i zavodnika Draška M. me nimalo ne interesuje, i privatno može da putuje i radi šta hoće, ali on kao odgovorno lice mora da ukloni nedostojne osobe iz redakcije i televizije kako ne bi kontaminirali svijet oko sebe, a ne da im da uredničku poziciju i mogućnost da svojim devijantnim ponašanjem nanose veliku štetu, ne samo RTRS-u i novinarskoj profesiji, već državi i društvu oko sebe. Ako zbog brojnih privatnih obaveza i poslova nema vremena da kontroliše situaciju na RTRS-u, onda bi trebao da podnese ostavku i da priliku nekom drugom ko će zavesti malo reda, zaustaviti propadanje i uništavanje Javnog servisa Srpske i dati bar malo privida objektivnosti, dok se RTRS napokon ne oslobodi iz kandži režima i ponovo postane istinski, pravedni i objektivnmi javni servis građana Srpske, a ne palica u rukama režima.

 

Nebojša Vukanović