palpal

Katil-ferman stigao u Gacko

Sat polako otkucava Srđanu Miloviću i njegovoj ekipi, i pitanje je samo dana kada će ih pomesti metla gen-seka Luke Petrovića. Kao novi direktor Elektroprivrede Republike Srpske, Petrović je juče obišao Rudnik i termoelektranu Gacko kako bi opipao puls Miloviću i Šešliji, a formalni razlog posjete je tobože upoznavanje sa situacijom na Termi, koja je pred izdisajem. Luka je razgovarao i sa čelnicima svoje Partije, a moji izvori tvrde da će čistka početi prvo u Opštinskom odboru SNSD-a Gacko, a kasnije će samo crvena metla da se prenese u RiTE Gacko.

    Petrović je poznat kao egzekutor koji po nalogu šefa sječe glave u Partiji, a uskoro će otvoriti Dodikov katil-ferman i Miloviću na glavu navući crveni svileni gajtan. Laki će uživati u tome jer je godinama lomio glavu Miloviću kako bi ga istisnuo i slomio, i uz HET i Elektroprivredu Srpske ovladao i gatačkom Termoelektranom.

Milović nije obnovio mandat narodnog poslanika, Željka je poražena od Vukote, i tu su Miloviću potonule sve barke. Još se ne zna koga će gen-sek ustoličiti u vrelu fotelju generalnog direktora RiTE Gacko, a pitanje je hoće li imati čime da upravlja. Termoelektrana je na izdisaju, dugovanja su premašila 100 miliona maraka, a kapitalni remont kasni treću godinu. Bojim se da Lukino spletkrenje ne okonča tako da operacija bude uspješna a pacijent mrtav!