Капитулација

Синиша М. и РТРС су капитулирали, иако сам био очекивао да ће издржати још неколико мјесеци и покушати да ми парирају и напишу нешто смислено. Ипак су капитулирали и показали немоћ, што показује и истицање бијеле заставе преношењем бесмислених текстова непознатих аутора, попут јучашње насловне вијести из Републике Српске „Ко све финансира Вукановића“!  Скутоноше настављају са испуштањем фекалија, а чак најављују да би се требао наћи под истрагом органа, као да они не истражују и не пребирају све већ 10 година покушавајући наћи било шта што би ме дискредитовало.                                                           

Очекивао сам ипак био да се умјесто преношења туђих фекалија Синиша М. послије пар дана пробуди из овердоуза и узврати на класичан нокаут, али њему у редакцији и даље узалудно одбројавају, главу и даље не диже из блата које је сам направио.

Неупућени су очекивали да ће банда режимских скутоноша измислити нешто паметно и написати неку смислену конструкцију, дати неки одговор и устврдити како ме плаћају  Сорош, Ротшилд, Рокфелер, али на крају испаљен је још један ћорак који показује сву немоћ режимских структура, које упркос свим напорима не могу да ми парирају.                  

Иако сам имао убједљиво најскромнију кампању у историји ових простора, базирану на црно-бијелом флајеру и интернету без иједног билборда, џингла, спота и закупљеног термина у медијима, скутоноше се питају ко је издвојио новац за принтање неколико стотина флајера на „А 4“ формату папира и пар метли које смо подијелили на Тргу слободе грађанима као симболичан почетак чишћења друштва!?                                                                                

Пред локалне изборе 2012. окупио сам у Требињу врло добру екипу људи која ме је снажно подржавала, сложно смо скупили скромна средства за кампању у којој није било билборда, а долазак Неше Галије на завршни концерт, као најскупљу ставку, платили смо тако што је нас 15 пријатеља дало по 100 марака!? О томе сам јавно говорио и током гостовања на РТРС-у, јер сте ви, режимски керови, и тада упорно постављали исто питање КО МЕ ФИНАНСИРА!?

Опште избори 2014. су били много тежи јер је сама пријава коштала 14 000 КМ, а нажалост под притиском, уцјенама, шаргарепама и наградама режима многи су се дистанцирали тако да је нас свега неколицина поднијела сав терет, ја свакако највећи. Већ сам то био рекао, а вама олошима поновити, да су Милена Бубало Кајтаз из Шведске и Драган Ћоровић из Њемачке помогли након избора да премостим проблеме док нисам опет стао на ноге.

Судија Основног суда у Требињу Бојана Рикало, иначе супруга високог функционера СНСД-а и електро-енергетског сектора који је недавно смијенио Управу Електропривреде РС, направила је кардиналну грешку, случајно или намјерно закључите ви сами, и онемогућила ме да 2016. изађем на изборе, а након забране нисам желио да идем на неку другу листу. Такође кад се већ толико бавите са мном требали би знати да сам у ових 10 година добио 15-ак судских процеса са разним моћницима, сам без адвоката, и ниједном нисам осуђен због писања и изнесених неистина већ ме је суд два пута казнио што сам у интервјуу поставио „сугестивно“ питање!                                                                 

Посебно желим истаћи да НИЈЕДАН привредник из Требиња, Херцеговине и Републике Српске није уплатио ниједну марку за кампању, као што није било ни симболичних донатора који би уплатили 1 КМ за изборе 2012. и 2104. иако сам на сајту оставио број жиро рачуна. Исто тако ниједан привредник из Требиња није послао поруку са супругиног броја, ако већ не смију са свог, и захвалио се што сам им укино рекет, скинуо  велики терет са леђа и најмање 2,5 милиона марака које би Лука узео за 4 године свог мандата.                                                           

Смећари и скутоноше само нека наставе да свакодневно копају по мојој породици, праве сплетке и конструкције, сигурно ће доћи дан када ће за сва непочинства одговарати. На крају морају знати да су се у историји највише цијенила побједе Холифилда, Тајсона и Форемана након што су се устали након више нокаута, примили много удараца у рингу и остали на ногама, а на крају смогли снаге да преокрену и однесу побједу.

Чињеница је да вам задајем снажне ударце и ломим вас са једним блогом, а само се запитајте шта вас онда чека и шта ћу вам радити кад добијем мало легитимитета и подршку институција?

 

Небојша Вукановић