Kampanju počinjem u Sudu ročištem sa Lukom Lučijanom

Simbolično, pripremno ročište po tužbi Luke Lučijana Petrovića za duševne bolove zakazano je za 7. septembar, prvi dan izborne kampanje. Pripremno ročište po tužbi Petrovića zakazano je ujutro u 8.30 časova u Osnovnom sudu u Trebinju, u sudnici sudije Dragana Puzića. Suđenje je otvoreno za javnost, i svi novinari i građani koji žele mogu  doći da prisustvuju početku jednog, ubjeđen sam vrlo zanimljivog i važnog sudskog procesa.

Ujutro počinje konačni obračun, oči u oči sa Lakijevog Lučijanom, i vjerujem da će se završiti raskidanjem mafijaških okova i ropskih lanaca sa grada Trebinja i Hercegovine. Petrovi traži 10 000 maraka kako bi izliječio ranjenu dušu, a istovremeno su me tužili i njegovi najbliži saradnici, šura Ilija Tamindžija, kum Niko Ćurić, odlazeći vladika Grigorije i ostala vladajuća bulumenta.

 

Dobar dio kampanje provešću po sudovima, jer se trenutno protiv mene vodi desetak procesa, i po tome se stiče utisak da sam najveći prestupnik i kriminalac u istoriji Hercegovine. To me nimalo neće omesti da nastavim borbu na svim frontovima kako bi pala tiranija, strahovlada i diktatura, 7-og oktobra napokon svanulo, a Luka, Ilija i ostala žgadija pred sudovima odgovarali za brojne zloupotrebe i zlodjela koja su počinili nad svojim porobljenim narodom.

 

Nebojša Vukanović