palpal

Kako se sprema pljačka vijeka preko Pošta Srpske, DWELTA, Luke Petrovića, Stefana i Vojina Mitrovića?

Dobio sam pismo od radnika Elektroprivrede Republike Srpske kao upozorenje na pljačku koja se sprema u Elektroprivredi Republike Srpske i Elektro-Bijeljinix zbog čega je smijenjen direktor Vaso Arsenović, koji nije želio da potpiše štetan Ugovor pod pritiskom Luke Petrovića pa je sklonjen. Druga pljačka države planira se preko Pošta Srpske i štetne kupovine poslovnog prostora od Slavka Roguljića za čak 9 miliona maraka.

Javnost je sada upozorena a mi ćemo vršiti pritisak na institucije kako bi se spriječila velika pljačka države i naroda.

Pismo kao upozorenje prenosim u cjelosti.

Poštovani g-dine Vukanoviću, cijeneći i poštujući vašu borbu sa lopovima i kriminalcima, pokusacu da dam i svoj mali doprinos toj borbi. Naime, zaposlen  sam u epicentru zla, u sistemu Elektroprivrede Republike Srpske. Daću Vam par vrijednih informacija jer znam da ćete to Vi na najbolji način znati iskoristiti.

Naime, već nekoliko mjeseci direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović pokušava po svaku cijenu da u Elektro-Bijeljinu ubaci softver od firme Dwelt iz Banjaluke, a čiji je vlasnik Stefan Krneta, zet Ranka Škbica). Vršio je pritisak na direktora Vasu Arsenovica, ali on to nije želio  da to uradi i sklopi štetan Ugovor jer oni imaju softver za distributivni biling čiji je vlasnik kompanija NITES iz Banjaluke.

Nites je nekada imao ozbiljne poslove ali su ga dolaskom Prointera i Dwelta istjerali iz Republike Srpske. Danas radi velike projekte u Srbiji i Federaciji BiH. Dakle, cilj je bio da se uzme jos jedan softver koji je na nivou igracke u odnosu na vec postojeci softver koji vec posjeduje ElektroBijeljina.

Mjesečna naknada za usluge Dwelta bi iznosila 60.000KM sto znaci da bi Elektro-Bijeljjina bila oštecena za 720.000 KM godišnje.

Direktor Luka Petrovic je smijenio Vasu Arsenovića i doveo svog čovjeka preko koga ce da zavrsi ovaj projekat. Sad je kljucno pitanje ko je taj covjek? Novi direktor je Marko Mihajlović iz Bijeljine. Čovjek je bez diplome, sa radnim iskustvom u Pošti bez ikakvih referenci, dok je Arsenović doktor nauka.

 Pored Mihajlovica imenovana je Dragana Dubajić za izvršnog direktora za upravljanje mrežom. Ona je potrebna da se napravi vecina u upravi kako bi se provela ova zamisao.

A sad da bi vam sve bilo jasnije treba razjasniti ko su ovo dvoje ljudi??? Marko Mihajlovic i Dragana Dubajic su članovi privremenog Nadzornog odbora u Poštama Srpske. Tu su imenovani na prijedlog Vojina i Stefana Mitrovića, koji su ih imenovali da bi donijeli Odluku o emisiji obveznica za kupovinu poslovnog prostora koji je u vlasništvu Slavka Roguljića.

Procijenjena vrijednost tog prostora je oko 3,7 miliona maraka a Poste Srpske treba da ga plate 9 miliona maraka, iako su u teškoj finansijskoj situaciji.

Od ovog iznosa Luki Petroviću je obećan milion maraka, zatim milion maraka za Ujedinjenu Srpsku, a ostalo za tatu i sina. Molim vas pomozite da sprijecimo ovu pljačku narodnih para.