palpal

Kako je Željka ponizila Radovana Nejakog u Prnjavoru

Prije nekoliko dana tzv. premijer Radovan Nejaki Višković boravio je u Prnjavoru, gdje je imao gostovanje na lokalnoj K3 televiziji. Ipak gostovanje na K3 mu je prisjelo jer je shvatio da je odbačen, i da uprkos visokim funkcijama koje obavlja nema nikakav ugled i autoritet, čak ni u Partiji u kojoj je potpredsjednik.

Predsjednik Vlade u Prnjavoru doživio je još jedno u nizu poniženja i neprijatnosti, a sve po nalogu predsjednice Željke Cvijanović, koja je izdala nalog lokalnim čelnicima SNSD-a da ignorišu Viškovića i njegovu posjetu, pa ga niko nije dočekao i nije imao sa kim da popije piće.

Najviše detalja i insajderskih informacija u SNSD-u, posebno prijedorskom Odboru Partije, ima bivši potpredsjednik i visoki funkcioner SNSD-a Drago Kalabić, koga je Dodik ponizio i odbacio, a koji je javno saopštio šta se događalo u Prnjavoru, i šta je pozadina sukoba između otpisanog Viškovića i Cvijanovićke. 

Jasno je da u vladajućoj stranci i koaliciji vri kao u grotlu, da su odnosi između najbližih saradnika i koalicionih partnera veoma loši i trajno zatrovani međusobnim spletkama, prevarama i nepovjerenjem. Pitanje je dana kad će tenzije eskalirati u otvoreni sukob koji će dovesti do urušavanja režima kao kula od karata.

Prenosim u cjelosti objavu Draga Kalabića, koju je on objavio na svom profilu i društvenim mrežama, a koja najbolje govori o odnosima i sukobima zaraćenih frakcija unutar SNSD-a.

„Juče je u Prnjavoru boravio predsjednik vlade RS Radovan Višković. Došao je između ostalog na K3 televiziju. Ne bi to bilo zanimljivo da nije jednog detalja. Nesretnog Radovana niko nije dočekao pa čak ni lokalna policija. Niko iz stranke, niko iz Opštine. Željka Cvijanović je naredila svojoj lokalnoj ekipi da potpuno ignoriše Viškovića. Jadni Radovan nije znao šta ga je snašlo. Premijer, član najužeg rukovodstva SNSD – a, prvi operativac, i za njega ni čaša hladne vode u Prnjavoru. E, sada možete zamisliti kako će on dočekati zahtjeve iz Prnjavora. Ili, koliko zvuči laž Načelnika Tomaša da ima podršku Vlade RS. Tomaš nije imao vremena za Viškovića jer se bavi nameštajem konkursa za izbor članova NO u Kp Park. U subotu je izbor, a on mora po Željkinom nalogu izabrati Gorana Slijepčevića Brblju za predsjednika NO. Poslije Vlade Živkovića u Vodovodu, Gorana u Parku, na redu je izbor Rosića u Dom kulture, pa da utrojči. A ovih 70 fak. obrazovanih što im je obećao ta mjesta, moraće sačekati 2047.g. Jedino još što je zanimljivo da je u Prnjavoru otvoren noćni klub na čije otvaranje je bio zabranjen dolazak Tomašu. Vrlo zanimljivo…