palpal

Kako izgleda Mikov vodovod dan nakon otvaranja?

Zamjenik gradonačelnika i Lukin kandidat za gradonačelnika Trebinja mr Miko dr Ćurić juče je sa direktorom HET-a Gordanom Mišeljićem i predstavnicima Ministarstva poljoprivrede RS otvorio vodovodni sistem za navodnjavanje Petrovog i Zasad polja u Trebinju. Miko tvrdi da su radovi vrijedni 6 miliona maraka završeni, i da je od februara ove godine sistem spreman za korištenje i navodnjavanje

O kakvoj se obmani radi najbolje govore kadrovi i fotografije iz Petrovog polja, gdje se jasno vidi kako je javnost prevarena. Takođe Ćurić nije rekao da je projekat i radovi počeli za vrijeme prethodne lokalne administracije, i da trenutna vlast nema gotovo ništa sa projektom, osim što nije sposobna da ga završi iako su sredstva davno obezbjeđena.

Cijevi su razbacane po njivama, rovovi iskopani, ništa nije povezano i više je nego očigledno da je Miko Ćurić obmanuo građane i javnost u predizbornoj kampanji, i da su predstavnici Vlade došli iz Banjaluke u Trebinje kako bi lažima podržali kampanju SNSD-a i nastavili sa obmanama Hercegovaca. To potvrđuju kadrovi iz vinograda Agrofina, bivšeg Agrokopa, koje sam danas snimio u Petrovom polju.

Očekujem da Miko Ćurić uputi javno izvinjenje sugrađanima, objasni zbog čega je grubo obmanjivao javnosti, jer je više nego očigledno da je građane pokušao dovesti u zabludu predstavom za javnost koju je juče izveo sa Gordanom Mišeljićem i predstavnicima Ministarstva poljoprivrede RS. Ovaj pokušaj obmane građana, koji je očigledan, na najbolji način pokazuje i oslikava karakter vlasti, koja opstaje na lažima, obmanama, ucjenama prijetnjama,  podvalama… Ostaje da se vidi da li će Trebinjci 17-og februara više vjerovati svojim očima ili Miku Ćuriću i njegovim mentorima.

 

Nebojša Vukanović