Kad režim od mene brani Slavka?

Strah životu obraz kralja često, a prava hajka protiv mene u svim režimskih medijima pokazuje da je strah moćnika veliki, posebno u trebinjskom SNSD-u, koji ide toliko daleko da njegovi mediji čak brane Slavka Vučurevića od mene. Čudno je samo što se pišu i prave prilozi o meni, a niko nije pokušao da od mene čuje bar neki odgovor na brojne neutemeljene optužbe.

Sramno je što Slavko obmanjuje javnost i izbjegava da odgovori na suštinsko pitanje gdje je i zašto nestao, jer je sam napisao Saopštenje u ime Predsjedništva, i pokazao da sam pogodio metu u središte. Meni svakako pored svakodnevnih medijskih napada ne treba nikakva promocija, a bilo bi dobro da se i Slavko sa Borjanom promovisao i pomogao mu bar jednim napisanim saopštenjem u kampanji, ako već nije želio da progovori jednu riječ na nekom od skupova, kako na ovim tako i na prošlogodišnjim oktobarskim izborima.

Saopštenjem nije pokušao da ospori nijednu moju tvrdnju iz teksta „Dan posle“, što je pokazatelj da sam bio na pravom tragu, i da ne pada snijeg da prekrije brijeg već svako pokaže svoj trag. U oktobru 2016 sam se snažno borio da zloglasni Luka, unazaditelj grada, ne dođe na vlast jer nisam imao izbora, nakon što su mi CIK i kadija Partije Bojana Rikalo onemogućili da izađem na izbore, i bio sam primoran da podržim Slavka duboko svjestan koliko je njegovo djelovanje štetno za opoziciju. Nikada nisam izjavio da je Slavko dobar, jer sam se 2012. i kandidovao da bi se promijenio sistem a ne jedan čovjek, a ni na završnom skupu 2016. nisam  pomenuo Slavka i rekao da je dobar, svjestan koliko su njegovi gafovi i gluposti koštali opoziciju da ne sruši Dodika 2014. godine, kada je bila najveća šansa.

Pokušaji medijskog linčovanja, kriminalizovnje uglednih peofesora i opšti napadi na mene u svim režimskim medijima jasno pokazuju da sam im neprijatelj broj 1, kako me nedavno označio RTRS,  i da će iz straha i paranoje učiniti sve da me pokušaju diskreditovati i finansijski uništiti montiranim sporovima. Neka bude što biti ne može, neka bude borba neprestana, sve dok se ovo zlo ne skine sa grbače naroda za sva vremena.

 

Nebojša Vukanović