Још једна дворска луда искочила из рупе

Након Дане Чанковића, још један плаћеник власти искочио је из рупе, препознао се у мојим текстовима и одлучио да изведе неки перформанс како би скренуо пажњу на себе и оправдао улогу дворске луде, која има задатак да изводи јефтине  представе о НАТО-у. „Лидер“ Источне алтернативе Војин Павловић запалио је данас на гробљу у Братунцу заставу НАТО-а, и тако сигурно упалио аларме и изазвао узбуну у Бриселу и сједишту западне војне алијансе. Павловић је и прије три године забринуо и уплашио НАТО када је на Тргу Крајине у Бањалуци јуначки згазио заставу НАТО-а, само што га је тада пратила групица присталица режима а данас је био сам!

Не знам да ли је Павловић узео слободан дан у Електро-Бијељини да изведе представу, али је очито да су га влага и кишно вријеме спријечили да заврши посао па је застава НАТО-а само нагорела. Павловић је обавио задатак Партије и Службе, и очекивано похвалио након паљења заставе Милорада Додика јер се тобож бори против НАТО-а, храбро и јуначки баш као и он.

Дворска луда и послушна играчка режима  себе у јавности представља некаквим русофилом, слика се са руском заставом и сликама Путина, а у ствари је карикатура која је највише наштетила сарадњи и угледу Русије у Републици Српској, јер нико нормалан не може да схвати да оваква морална наказа открива споменик Виталију Чуркину и буде главни русофил и заступник руских идеја.

Ако је Павловић ударна песница за борбу против НАТО-а и чланства БиХ у западној војној алијанси онда је исход одавно свима јасан. Драго ми је да сам једним текстом неколико удворица истјерао из рупе на свјетло дана да их сви видимо, а полако, један по један, демасираће се сви од дна до врха режима.

 

Небојша Вукановић