palpal

Javni pozivi na linč

Javna kuća probija dno. To potvrđuje i sramni tekst „Najveći neprijatelj Republike Srpske“ objavljen juče kao prva vijest na sajtu RTRS-a, u kome mi zarobljeni tzv „Javni servis Republike Srpske“ stavlja metu na čelo i poziva na javni linč proglašavajući me izdajnikom, plaćenikom i najvećim neprijateljem Republike Srpske i njenog naroda. Na lažne tvrdnje da sam politička prostitutka, iako nisam nikada bio član nijedne stranke, i ostale slične uvrede sam navikao, ali laži da imam dvije vile, u Trebinju i Dubrovniku, da sam strani plaćenik koji uništava Republiku Srpsku, i javni pozivi na linč prešli su sve granice.

Strah i mržnja su ogromni, bude niske strasti i nagone, a ovakvo ponašanje kerbera i režimskih udvorica prešli su sve granice. Smatram sebe velikim, možda po njihovom mišljenju i najvećim neprijateljem režima, ali nisam neprijatelj Republike Srpske. Smatram vrhunskim patriotizmom borbu protiv Mafije i nakaradnog sistema, a oni koji me napadaju i pozivaju na linč su ustvari najveći neprijatelji države i naroda, jer su zarobili i uništili sve institucije i privredu, raseljavaju narod više od Arsenija Čarnojevića.

Sramni tekst nepismene Lukine pudlice (kara)đorđa bjelakovića, koji se na svom crveno-žutom portaloidu 059 krije iza lažnog F. Dinkića, prenijela je Herceg televizija i drugi dvorski mediji, koji smo pokazuju koliko se režim boji jednog slobodnog i neucijenjenog čovjeka. Sigurno je da će doći dan kada će režimski kerberi odgovarati za kontaminiranje javnosti, podizanje tenzija, pozive na linč, brojne laži, besmislene optužbe i brojno zlo koje čine godinama, zagorčavajući život većini građana Srpske.

 

Nebojša Vukanović