Istraživač Boki

Prilozi Tajkunske ATV i novinara istraživača Bojana Bokija Nosovića postavljaju nove standarde udvorničkog i sluganskog novinarstva. Istraživač Boki ima običaj da izrađuje priloge o meni, a da me nikad ne pozove za sagovornika i da priliku da odgovorim na salve uvreda, laži i napada. Tako je i večeras pravio prilog o mojoj Listi, sa kojom planiram da izađem na izbore u Trebinju, spinujući javnost o navodnim sukobima u opoziciju.

 

U njegovom peru prepoznaje se potpis njegovog mentora i prethodnika u ATV-u, popularne Lukine portparolke ABB-e, koja ima nevjetovatnu moć da zakulisanin prljavim igrama zavadi dva oka u glavi. Ona ima partijski zadatak od Luke da me pokuša diskreditovati u javnosti objavljujući preko svoje fekalije i drugih dvorskih portala spinove i laži. Ipak njihova opsesija  mojim radom puno govori o njihovom velikom strahu.

Od kako je prva familija preko tajkuna Slobodana Stankovića kupila Tajkunsku ATV, proglašen sam za personu non gratu, nepoželjnog na ATV-u, pa Bokijev čudan običaj nikog me treba da čudi. Ali kada budu neki naredni put radili neki sličan prilog o meni neka se sjete stare narodne poslovice koja kaže da staviti obraz pod zadnjicu često nije lijepo ali bude korisno.