palpal

Ispravka greške za sastanak u Igalu i učešće vlasnika Pekare Šušić

Nedavno se dogodila nenamjerna greška kada sam rekao da je i vlasnik pekare Šušić iz Herceg Novog prisustvovao sastanku sa Miloradom Dodikom koji je održan u Igalu 2006. godine. Sastanku su učestvovali neki ugledni privrednici iz Herceg Novog i Boke Kotorske, ali ne i vlasnik Pekare Šušić, koji me je obavjestio da je počinjena greška i da on nije prisustvovao ovom sastanku, koji je Dodik organizovao sa lokalnim privrednicima.

Herceg Novi je grad sa najviše Srba i građana koji su se zalagali za zajedničku državu Srbije i Crne Gore, i naravno da nisam ni pomislio niti tvrdio da su se učesnici koji su bili na ovom sastanku zalagali za nezavisnost Crne Gore, već sam želio da kažem da je Dodik izdao srpske nacionalne interese i da je 2006. godine podržavao Mila Đukanovića, što je predsjednik Crne Gore nedavno potvrdio gostujući na BN televiziji.

Još jednom se izvinjavam vlasniku Pekare Šušić, koga i ne poznajem ali sam čuo da je jako korektan i uspješan privrednik u Herceg Novom, i žao mi je ako mu je pogrešna informacija o učesnicima sastanka zasmetala i pričinila neku štetu, jer mi to svakako nije bila namjera.

 

         Nebojša Vukanović