И Небојша Стефановић лондонски ђак, свршио са Ђокићем министарски курс Миће Просветитеља!?

Да су Република Српска и Србија пред скоријим уједињењем, како то ових дана тврде и најављују Петар Ђокић и Дачићев замјеник Предраг Марковић, говори и чињеница о заједничком високом образовању и усавршавању наше интелигенције. И министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић је лондонски ђак и колега са факултета уваженом министру енергетике и рударства у Влади Републике Српске Петра Ђокића. И један и други, иако не знају ни ријеч енглеског, су генијалци, завршили су некакав убрзани министарски курс у Лондону, код чувеног Миће Јовановића Просветитеља. И о нда се још као чудимо што смо потоњи, најгори и најсиромашнији, а дали смо оваквим генијалцима повјерење и препустили нашу судбину и њихове дрхтаве руке? Јуче је објављена вијест да је Вучићев кадар, десна рука и палица Небојша Стефановић „дипломирао“ на „Megatrend internacional expert consorcium limited“ у Лондону 2005. године, док је Ђокић био претеча и „дипломирао“ на истом оф-шор факултету много раније, још у септембру 1991. године, док је радио као полицајац-позорник у Брчком.

Неша Стефановић, у јавности познатији као Неша Слина, успио је да ову своју „диплому“ нострификује код свог ментора Миће Јовановића Просветитеља на чувеном београдском Мегатренду, а занимљиво да је то исто радио и Петар Ђокић Претеча, само много раније, негдје у перииоду између 1999. и 2001. године. Лондонски Мегатренд лимитед је очито расадник кадрова и талената, најпрестижнија образовна установа, један од предуслова за неку српску министарску позицију и улазак у Владу. Имао сам ту част и привилегију да прије 10-ак дана у Влади Српске видим и држим у руци чувену фамозну диплому Петра Ђокића, све са луксузним скупоцјеним кожним оквиром, који је показатељ да је „диплома“ скупо плаћена, и да су се министри добро ознојили и потрудили код Миће Проветитеља док су дошли до ње. Ако неко сумња у валидност, може затражити од МУП-а Србије и Неше Стефановића да провјери лондонске дипломе и увјери се да је све чисто!

Са оваквим интелектуалцима, лондонским ђацима, моралним громадама, усрећитељима и вођама, не треба да се бринемо јер смо у сигурним рукама, а процес уједињења Српске и Србије сигурно се неће завршити на уједињењу двије социјалистичке партије са обје стране Дрине. Ако негдје њима случајно и запне, ту су достојни ђаци, интелектуалци и насљедници, попут Горана др Селака или професорице Андрее Дорић, и нема те препреке коју они не могу да савладају, што су и показали вртоглаво напредујући за кратко вријеме од возача до посланика и управника.

Црни дане, црна судбино, о кукавно српство угашено!