I Nebojša Stefanović londonski đak, svršio sa Đokićem ministarski kurs Miće Prosvetitelja!?

Da su Republika Srpska i Srbija pred skorijim ujedinjenjem, kako to ovih dana tvrde i najavljuju Petar Đokić i Dačićev zamjenik Predrag Marković, govori i činjenica o zajedničkom visokom obrazovanju i usavršavanju naše inteligencije. I ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je londonski đak i kolega sa fakulteta uvaženom ministru energetike i rudarstva u Vladi Republike Srpske Petra Đokića. I jedan i drugi, iako ne znaju ni riječ engleskog, su genijalci, završili su nekakav ubrzani ministarski kurs u Londonu, kod čuvenog Miće Jovanovića Prosvetitelja. I o nda se još kao čudimo što smo potonji, najgori i najsiromašniji, a dali smo ovakvim genijalcima povjerenje i prepustili našu sudbinu i njihove drhtave ruke? Juče je objavljena vijest da je Vučićev kadar, desna ruka i palica Nebojša Stefanović „diplomirao“ na „Megatrend internacional expert consorcium limited“ u Londonu 2005. godine, dok je Đokić bio preteča i „diplomirao“ na istom of-šor fakultetu mnogo ranije, još u septembru 1991. godine, dok je radio kao policajac-pozornik u Brčkom.

Neša Stefanović, u javnosti poznatiji kao Neša Slina, uspio je da ovu svoju „diplomu“ nostrifikuje kod svog mentora Miće Jovanovića Prosvetitelja na čuvenom beogradskom Megatrendu, a zanimljivo da je to isto radio i Petar Đokić Preteča, samo mnogo ranije, negdje u periiodu između 1999. i 2001. godine. Londonski Megatrend limited je očito rasadnik kadrova i talenata, najprestižnija obrazovna ustanova, jedan od preduslova za neku srpsku ministarsku poziciju i ulazak u Vladu. Imao sam tu čast i privilegiju da prije 10-ak dana u Vladi Srpske vidim i držim u ruci čuvenu famoznu diplomu Petra Đokića, sve sa luksuznim skupocjenim kožnim okvirom, koji je pokazatelj da je „diploma“ skupo plaćena, i da su se ministri dobro oznojili i potrudili kod Miće Provetitelja dok su došli do nje. Ako neko sumnja u validnost, može zatražiti od MUP-a Srbije i Neše Stefanovića da provjeri londonske diplome i uvjeri se da je sve čisto!

Sa ovakvim intelektualcima, londonskim đacima, moralnim gromadama, usrećiteljima i vođama, ne treba da se brinemo jer smo u sigurnim rukama, a proces ujedinjenja Srpske i Srbije sigurno se neće završiti na ujedinjenju dvije socijalističke partije sa obje strane Drine. Ako negdje njima slučajno i zapne, tu su dostojni đaci, intelektualci i nasljednici, poput Gorana dr Selaka ili profesorice Andree Dorić, i nema te prepreke koju oni ne mogu da savladaju, što su i pokazali vrtoglavo napredujući za kratko vrijeme od vozača do poslanika i upravnika.

Crni dane, crna sudbino, o kukavno srpstvo ugašeno!