palpal

I ja sam za Željku!

U potpunosti podržavam odluku Gradskog odbora SNSD-a Trebinje da predloži Željku Cvijanović da bude zajednički kandidat „Patriotske koalicije“ za funkciju predsjednika Republike Srpske. I ja sam da premijerka Željka bude kandidat za predsjednika.

Takođe podržavam poslaničke kandidaturu Luke Petrovića i Gordana Mišeljića, grobara grada i HET-a, ali se čudim kako nema Blagoja Baje Šupića i Šuda Simovića, istaknutih kadrova i funkcionera koji su nepravedno izostavljeni. Ponovnom svojom kandidaturom, ali i svojih najbližih, najodanijih i najposlušnijih saradnika, Mišeljića, Banjka i Valerije, potvrđuje ae da je od skidanja glave Marku Mitroviću GO SNSD-a Lukina privatna prćija sa kojom radi šta mu je volja.

Kandidati SNSD-a su odlični, sa uspješnim i bogatim biografijama, i nema sumnje da je pred nama izrazito zanimljiva kampanja. Mišeljić je za godinu dana napravio istorijski gubitak od 24,3 miliona maraka, veći zbirno od svih prethodnih gubitaka HET u proteklih 50 godina, a Luka je osim asfaltiranja svoje ulice i puta do rodnog sela Zagora, za dvije godine uspio da završi još samo čuveni „vidokovac“ na izlasku prema Bileći. Ako Trebinjci i Hercegovci do sada nisu shvatili ko ih i gdje nažalost vodi, bojim se da sve riječi i pisanje postaju besmislene.

 

Nebojša Vukanović